Моят нов Фокус 1.0 екобуст 100 к.с.
-
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2013, 18:40
- Модел на автомобила: ford fokus
- Status: Извън линия
Моят нов Фокус 1.0 екобуст 100 к.с.
Здравейте, ще публикувам снимки и малко информация за моя Фокус екобуст 1.0 100 к.с . Видях мнения о.к. някои са вярни други не Не харчи толкова колкото кзват + 1 литър наистина и пак е добре. Не ми се пише повече ако някой има нещп да ме пита и иска да я тества да ми пи пише на драго удоволствие! Ето и снимки!
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Моят нов Фокус 1.0 екобуст 100 к.с.
Честито за хубавата придобивка. Със здраве и безаварийно да си го караш. Качи и някоя снимка от интериора.
За разхода, понеже карам същия мотор но на B-Max, мога да ти кажа че съм постигал 4,7 извънградско (4,3 е каталожния) с икономично каране и съм сигурен, че ще падне още малко но след 15-20 хил км. (сега още няма 10 хил.) Предишния Форд (Фюжън 1,4 бензин) си правеше каталожния 5,3/100 извънградско след като се беше хубаво разработил.
За разхода, понеже карам същия мотор но на B-Max, мога да ти кажа че съм постигал 4,7 извънградско (4,3 е каталожния) с икономично каране и съм сигурен, че ще падне още малко но след 15-20 хил км. (сега още няма 10 хил.) Предишния Форд (Фюжън 1,4 бензин) си правеше каталожния 5,3/100 извънградско след като се беше хубаво разработил.
-
- потребител
DigiPro написа:Честито за хубавата придобивка. Със здраве и безаварийно да си го караш. Качи и някоя снимка от интериора.
ОК утре ще кача!
-
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2013, 10:04
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Trend 5dr 1.25 Duratec
Колега много е симпатична ! Със здраве да си я караш много безаварийни километри !
- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Какъв красавец е този автомобил, мда
Честита придобивка и да го докараш фокуса на живо на постоянните неделни сбирки в София да го видим и тестваме и се запознаем 

- sebbulba
- потребител
- Регистриран: 24 май 2009, 18:22
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 TDCi 2002
Честито, със здраве да си го караш. Много е хубав ... 

Лапам мухите и си щракам с пръсти ...
-
- потребител
sebbulba написа:Честито, със здраве да си го караш. Много е хубав ...
Да кажа за разхода , защото четох противоречиви мнения. За коледа пътувах в чужбина колата като тръгнахме беше на 200 км. сега е на 2900 значи за 2600 км от които 90% магистрали със скорост около 120-130 км. ч ми даде 5.7. Сега тук в София градско при положение че я карам почти студена по 3-4 км сутрин и вечер 6.8 дава.
- dhamoudi
- потребител
- Регистриран: 04 юни 2013, 13:42
- Модел на автомобила: Ford Focus MK3 - 1.00cm3 100 h.p
Честито колега, със здраве да си я караш!!! Относно разхода, какво да ти кажа, такъв ще е поне следващите 10К км. Аз съм на 9800км и разходът е средно 7/100 при зимни условия 

-
- потребител
dhamoudi написа:Честито колега, със здраве да си я караш!!! Относно разхода, какво да ти кажа, такъв ще е поне следващите 10К км. Аз съм на 9800км и разходът е средно 7/100 при зимни условия
Предходните седмици като стана студено вдигна разхода до 7.2 градско
-
- потребител
pypy82 написа:Здравейте, ще публикувам снимки и малко информация за моя Фокус екобуст 1.0 100 к.с . Видях мнения о.к. някои са вярни други не Не харчи толкова колкото кзват + 1 литър наистина и пак е добре. Не ми се пише повече ако някой има нещп да ме пита и иска да я тества да ми пи пише на драго удоволствие! Ето и снимки!
Имам въпрос ако можете да ми отговорите къде се намира катализатора на Фокус MK3
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
III. Специални правила за ползване на раздел "Моята кола" във форумa на "Клуб Форд България"
В темите се публикуват и коментират снимки, обща информация и кратка история (по желание) на Вашата кола, ъпгрейди, процеси на доработка, актуално състояние на автомобила и др. подобни.
За проблеми по автомобила, се пише в останалите съответни раздели на форума.
В темите се публикуват и коментират снимки, обща информация и кратка история (по желание) на Вашата кола, ъпгрейди, процеси на доработка, актуално състояние на автомобила и др. подобни.
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Това сега за какво е?paci написа:III. Специални правила за ползване на раздел "Моята кола" във форумa на "Клуб Форд България"
Дани: Мисля, че можеш сам да си отговориш, но ще ти помогна, ако имаш въпроси, свързани с проблеми и др. по автомобила, пиши в съответните раздели. Това е искал да каже модераторът. Благодаря!