Focus 1.8 TDdi, 2000г.,
- zengin
- потребител
- Регистриран: 12 ное 2014, 19:43
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDdi
- Status: Извън линия
Focus 1.8 TDdi, 2000г.,
Новата ми колица...дано да е здрава и икономична, да им натрия носовете на всички, че голям бъзик ме взеха с Форда - много лафове изкараха, много нещо: "Циганин и Форд зимата не работят", "Коза и Форд мрът изведнъж", "Най-добрия Форд е продаденият" и тнт. Както и да е, аз му се кефя, даже и масло и филтър му смених в Мото Пфое Плевен (5W30 от тяхното наливното) - абе малко ме одраха май, незнам, вие кажете... 147лв. ми струваше удоволствието да посетя официалния представител на марката. А ето и колата:

-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Re: Focus 1.8 TDdi, 2000г.,
Наистина не ги разбирам хората като почнат с тия лафове: форд и коза, най-добрия форд и тн. Сигурно 95% от тях дори не са се возили във фордове ама много знаят.
Честита да ти е колата. Волана да не е боядисван, че нещо много лъщи?
Честита да ти е колата. Волана да не е боядисван, че нещо много лъщи?
- Besniq
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2012, 15:16
- Модел на автомобила: фокус mk2.5 Duratec и W203 - C180 kompressor
- Контакти:
Честито за колицата !
Икономични са и много пъргави !
В мото - Твое са те одрали...около 130лв. е маслото 5в30 ( Ford Formula ) + маслен + въздушен + климатичен + горивен филтър ( при това горивния си взех от по скъпите, марка "Hengst" същите се ползват за първоначално вграждане във VAG групата )
Фокусника ще ти донесе много приятни мигове стига да е читав, здрави и не скъпи за поддръжка коли.
Желая ти много безаварийни км. с него !
Икономични са и много пъргави !
В мото - Твое са те одрали...около 130лв. е маслото 5в30 ( Ford Formula ) + маслен + въздушен + климатичен + горивен филтър ( при това горивния си взех от по скъпите, марка "Hengst" същите се ползват за първоначално вграждане във VAG групата )
Фокусника ще ти донесе много приятни мигове стига да е читав, здрави и не скъпи за поддръжка коли.
Желая ти много безаварийни км. с него !
[url=http://besniq30.snimka.bg/automobiles/ford-focus-mk1-1-8-tddi.802865.34892879][img]http://media.snimka.bg/s1/4324/034892879-thumb.jpg?r=0[/img][/url]
-
- потребител
- Регистриран: 01 юли 2011, 19:40
- Модел на автомобила: Focus MK1
Любимото ми табло!!! Не съм фен на "дървената" конзола, а това почти черно седи уникално...
Да говорят каквото си искат, моя Гандалф за нищо не го сменям!
Много безаварийни километри ти пожелавам! Убеден съм, че колата ще те радва през всеки един от тях!
Да говорят каквото си искат, моя Гандалф за нищо не го сменям!
Много безаварийни километри ти пожелавам! Убеден съм, че колата ще те радва през всеки един от тях!
- bivanov20
- потребител
- Регистриран: 23 апр 2013, 16:05
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 duratec
Айде честито и от мен..., дано си уцелил добър екземпляр...та да видиш що е то много кола за малко пари..., и голям кеф по завоичетата...!!!

- zengin
- потребител
Благодаря за подкрепата, пичове. Мда волана е боядисван и не ме кефи, но вече говорих с едно тапицерче - 75лв. и го прави чистак барсак нов. Вече има нови силиконови стелки с "присадени" лично от мен закопчалки и почти чисто нова оригинална топка на скоростите от един донор в автоморгата. От същия има и един сд плеър, джамбазина ми иска 50 лева - много ли са не знам... И зимните обувки и обух дето ми останаха от Аудито, нови чистачки от Кауфланд (не очаквах за тия пари да са толкова добри, те пък перфектни) и за капак - ароматизатор, от скъпия и те така...
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Ами 50 лева не са много май. Все пак може да разгледаш и по olx как вървят, но там някъде са 40-50-60.. 

- zengin
- потребител
Малко да съживя темата си...ъпгрейднах с елементи от Джия изпълнение, смених железарките с хубави джанти Децент, секретни болтове и разбира се 4-ка нови гуми Континентал. Добре изглежда :о))) Утре ще прескоча до Кайлъка да направя една фотосесия и ще кача снимки.
- peterpetroff
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2007, 21:41
- Модел на автомобила: Ford Focus Trend, Zetec 1.6i 16V SW 1999
Честита да ти е колата, Колега! Относно смяната на маслото и филтрите- не ти трябва да ходиш точно в Мото-Пфое следващия път. 5W30 фордовско масло и филтри (примерно Mann) се намират на 2х надолу. Относно избора ти на двигател- оцелил си десятката за дизел 2-ра ръка- стар, доказал се мотор с евтина поддръжка с добри разходни и динамични параметри за купето на Фокус, непретенциозен и абсолютно приравнен мотор към групата на VAG 1.9 TDi. С една дума: нямаш да имаш ядове с двигателя при адекватна поддръжка от твоя страна. Сега, що се отнася до останалите глезотийки (стелки, чистачки и др. консумативи) там нещата се измерват с пари-качество (въпреки, че и тук има много изключения). Със здраве да си караш фокусника и да се слушате!
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Джантите са 15-ки нали ? Определено му стоят много добре, ако взимам ще търся подобни