Моят Фокусник
-
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2015, 12:10
- Модел на автомобила: 2007 Ford Focus 1.6TDCI 90hp
- Status: Извън линия
Моят Фокусник
Здравейте, искам и аз редом с другите да се похваля с първия ми Форд за сега.Фокус 2 2007г. 1.6 дизел 90коня.Колата я закупих на 31.07.2015г. и до момента съм й навъртял точно 5000км.Автомобила се представя отлично и съм повече от доволен.Харесва ми стабилното поведение на колата в завои.Изглежда ми и достатъчно маневрена.Музиката Сони е направо уникална,поздравления на инженерите на сони.Интериора също впечатлява с изчистения си дизайн и качество на материалите вложени в интериора.Предните спортни седалки са много удобни при пътуване по завои.Има достатъчно място както отпред така и за пътниците отзад,дори и предните седалки да са избутани назад.Багажника си е с приличен обем като за комби.Разход смесено е 5л/100км от което съм пре-доволен.След покупката смених масло,маслен,горивен и въздушен филтър+2бр.биалетки -всичко за около 230лв и оттам веднага газ до морето за да я пробвам.При скорост от 130-140км/ч+климатик+3ма души и багаж, борд компютъра показа впечатляващите за моите очаквания 5.2л/100км.Купил съм и комплект ангренаж,водна помпа и пистов ремък за около 200лв но все не остава време да ги сменя.Ето и няколко снимчици
И вече с 16ки джанти и затъмнени стъкла -
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Re: Моят Фокусник
Поздравления, много добре изглежда! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Браво, честит да ти е Фокуса. Много и безаварийно да те вози по пътищата родни, и не само.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Екстра е колата, но така затъмнени и предните прозорци, няма ли да си имаш проблем с органите?
-
- потребител
По принцип биха могли да направят проблем,но каквото сабя покаже.Eastbourne написа:Екстра е колата, но така затъмнени и предните прозорци, няма ли да си имаш проблем с органите?
-
- потребител
- Регистриран: 27 фев 2013, 17:30
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1
Незнам за сабята ама на теб не ти ли пречат тия затъмнени предни стъкла ?
Вечер не те ли притесняват пешеходци примерно ?
-
- потребител
Не не ми пречат.Всичко се вижда през стъклата дори и нощем ,може би заради процента затъмнение.Около 50% също като фабричното.pavlan написа:Незнам за сабята ама на теб не ти ли пречат тия затъмнени предни стъкла ?