Ето го ШЛЕПА!
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Ето го ШЛЕПА!
Вече набрах смелост да си покажа Форда и малко снимки.
Поради достигнат лимит изтрих част от снимките! 30.01.2007
Поради достигнат лимит изтрих част от снимките! 30.01.2007
Последна промяна от nikolovvd на 30 яну 2007, 11:02, променено общо 2 пъти.
- nikolovvd
- потребител
2001г. от Bad Reichenhall в Германия (града, където миналата година падна покрива на ледената пързалка) - "Autohaus am Angels" и бях втория собственник. Колата я взех със цялата документация, фактура и трите ключа.форд мк2 написа:да голям седан или казано така европейската лимузина на Форд
много добре изглежда и ръжда не се виждаот къде е внесена?
- tata1971
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
- Контакти:
СКОРПИО
Браво много добре ти изглежда шлепа.По борда няма ръжда не виждам и водорасли по дъното-екстра е.А като видях двигателя се припознах-с моя де.Нещо малко ми се вижда нивото на маслото за хидравликата?
Наесен с песен в К1.
- nikolovvd
- потребител
Re: СКОРПИО
На максимум е, но когато работи двигателя спада. В книгата пише, че трябва да е на максималното ниво.tata1971 написа:Браво много добре ти изглежда шлепа.По борда няма ръжда не виждам и водорасли по дъното-екстра е.А като видях двигателя се припознах-с моя де.Нещо малко ми се вижда нивото на маслото за хидравликата?
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Евала много е готин,а и добре подържан,май?
ПП.Вчера се рових в немското мобиле и видях един страхотен,мисля че беше от последните 93-94г.кожерии,гъзарии,абе всички екстри май с големия мотор за 600-700е.мисля че беше.За тези пари мисля че няма какво да му се противопостави освен омега(но само като габарити и мотори)Ако имах нужда от такава кола не бих се замислил пък била тя на 14-15год.....Евала!

ПП.Вчера се рових в немското мобиле и видях един страхотен,мисля че беше от последните 93-94г.кожерии,гъзарии,абе всички екстри май с големия мотор за 600-700е.мисля че беше.За тези пари мисля че няма какво да му се противопостави освен омега(но само като габарити и мотори)Ако имах нужда от такава кола не бих се замислил пък била тя на 14-15год.....Евала!

- bigdady
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 14:16
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0i 122 hp седан
същата е и моята само дето е с карбуратор иначе е същия двигателя имаш ли снимки и от вътре
Последна промяна от bigdady на 16 яну 2007, 21:22, променено общо 1 път.
NO PAIN NO GAIN
- tata1971
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
- Контакти:
благородна завист
Колега cossy тая благородна завист може да се стопи срещу 600-700e.
Наесен с песен в К1.
- bigdady
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 14:16
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0i 122 hp седан
Бате казвам ти че ми е същата колата с двигател донс но не инжекц а карбуратор 2.0 а не че тая е с карбуратор
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=7171" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=7171" onclick="window.open(this.href);return false;
NO PAIN NO GAIN
- nikolovvd
- потребител
За колата не се жалят, нито време, нито средства. Ако сте забелязали триъгълника отзад ще разберете защо. По-голямата част от проблемите си ги оправям сам на принципа - Купи, рециклирай, монтирай. Така и колата ми е в движение и аз научавам повече. Никога не чакам да спре и тогава да й търся проблема.
Зареждам само на Шел и само ВиПауър. Пиша тези редове, не да се хваля, а за тези които се качват за пръв път на собствен автомобил. За външния вид има още да се желае. От дясно е ожулена от край до край (така я купих), но така е по-добре - не бие на очи.
Снимки от вътре ще сложа в края на месеца, като си взема цифрова камера и/или фотоапарат, а ако успея да намеря и портативно DVD (на 12 волта) ще я видите в пълния й блясък.
Ако намеря фактурата и нея ще я щракна.
Зареждам само на Шел и само ВиПауър. Пиша тези редове, не да се хваля, а за тези които се качват за пръв път на собствен автомобил. За външния вид има още да се желае. От дясно е ожулена от край до край (така я купих), но така е по-добре - не бие на очи.
Снимки от вътре ще сложа в края на месеца, като си взема цифрова камера и/или фотоапарат, а ако успея да намеря и портативно DVD (на 12 волта) ще я видите в пълния й блясък.
Ако намеря фактурата и нея ще я щракна.
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Браво колега! Много е арна колицата! Трябва да зема и аз моя кораб да го щракна и да го изтипосам тука! Абе като гледам бая кораби се насъбраха тук. Да вземем да си организираме един кей!
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...