Пети Национален Събор на Клуб Форд - 2007
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
- Status: Извън линия
За момента запазвам за:
S@sel@
cossy
ivoled
kEFi
la4o
mrdds
shmitch
HACKO
DTM
DigiPro
paci
jlpetkov
Любо
disc
ewgeni
acj
vlad
4 единични /може да ви нагъчкаме в 1 двойка и една тройка, a за хъркането на cossy... ще видим
/, 10 двойни стаи, 2 тройки /за Любо и НАСКО/,
Със почти всички сме се оправили с капарото, а за останалите /те си знаят кои са/ la4o е дал парите- може да му пуснете една лична.
1-вата група от София тръгваме в петък вечерта към 19-19.30 : S@sel@, kEFi, acj, vlad, la4o. Кой друг ще пътува с нашата група?
S@sel@
cossy
ivoled
kEFi
la4o
mrdds
shmitch
HACKO
DTM
DigiPro
paci
jlpetkov
Любо
disc
ewgeni
acj
vlad
4 единични /може да ви нагъчкаме в 1 двойка и една тройка, a за хъркането на cossy... ще видим

Със почти всички сме се оправили с капарото, а за останалите /те си знаят кои са/ la4o е дал парите- може да му пуснете една лична.
1-вата група от София тръгваме в петък вечерта към 19-19.30 : S@sel@, kEFi, acj, vlad, la4o. Кой друг ще пътува с нашата група?
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Аз бих тръгнал и с вас, но зависи от моментното състояние на детенце, защото след детската трябва да хапне. Така че ако тръгна с вас ще дойда направо на мястото на срещата, като преди това се обадя на някой от групата да ме изчакате евентуално.S@sel@ написа: 1-вата група от София тръгваме в петък вечерта към 19-19.30 : S@sel@, kEFi, acj, vlad, la4o. Кой друг ще пътува с нашата група?
Поправка: Жената реши, че за малката е по-добре да пътуваме в Събота. Така че ще дойдем по някое време в Събота. Надявам се да тръгнем сутринта, така че до обяд да сме на Априлци.
Ако някой от София или минаващите през София ще пътува в Събота можем да се организираме като втора група заминаващи и да пътуваме заедно.
П.П. jlpetkov ще пътува с мен.
Пак поправка: Забравих да благодаря за резервацията, така че благодаря много на който е свършил работата и на Лъчо че е капарирал. И на двамата или единия (че неразбрах колко са действащите лица) по едно пиене и връщане на сумата но който трябва .

Последна промяна от Любо на 01 юни 2007, 15:37, променено общо 3 пъти.
- disc
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2005, 22:43
- Модел на автомобила: Orion 1.8 16V Turbo, Fiesta 2.0 16V, Focus 2.0 16V
- Контакти:
Я да поспамя малко
Като гледам организацията е налична, но липсва масовост
На BMW събора например, присъстват МНОГО любители на марката, докато при нас нещо не е както трябва. Верно, че при BMW го организират на писта "Дракон" е и по-атрактивно заради "силовите" изяви на желаещите, но липсата на такива при нас не мисля че отблъсква любителите на марката.
За атракция мисля да взема с мен един G-tech, който от известно време е при мен. При подходящ терен всеки ще може да замери автомобила си на 400м. , 0-100 км/ч., 100-0 км/ч и другите стойности които замерва тази джаджавка.
P.S.: преди време имаше желаещи за бърза гонка
Каня всички собственици на RS, RS2000, RS Turbo, ST и други бързи Фордове да си организираме забавление (стига да има подходящите условия
).
Специално за пътуването до Априлци ще сменя надписа в задната част на колата (към момента е "Ако четеш това, значи си твърде близо!" написано със МНОГО дребен шрифт)! Който дойде ще види какъв е

Като гледам организацията е налична, но липсва масовост

На BMW събора например, присъстват МНОГО любители на марката, докато при нас нещо не е както трябва. Верно, че при BMW го организират на писта "Дракон" е и по-атрактивно заради "силовите" изяви на желаещите, но липсата на такива при нас не мисля че отблъсква любителите на марката.
За атракция мисля да взема с мен един G-tech, който от известно време е при мен. При подходящ терен всеки ще може да замери автомобила си на 400м. , 0-100 км/ч., 100-0 км/ч и другите стойности които замерва тази джаджавка.
P.S.: преди време имаше желаещи за бърза гонка

Специално за пътуването до Априлци ще сменя надписа в задната част на колата (към момента е "Ако четеш това, значи си твърде близо!" написано със МНОГО дребен шрифт)! Който дойде ще види какъв е

Of all the things I've lost
I miss my mind the most
I miss my mind the most
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Аз искам да попитам какъв маршрут сте избрали,защото с НАСКО си говорихме ,той мисли през Шипка да минава.Аз мисля през Троян,нека споделим кой от къде мисли да пътува и по кое време.
Също добре е, посещавалите вече Априлци да кажат горе долу къде се намира тази база,защото по всяка вероятност всеки ще идва по различно време и от различно място......да не въртим излишни телефони и някой да ходи непрекъснато на входовете на града да посреща всеки новодошъл.
Аз например мисля да тръгна към обяд в събота и до 15ч. да стигнем в Априлци (живи и здрави).Маршрута ми ще бъде през Троян,обаждах се скоро на един познат от Троян и каза,че прохода е добър,има натоварено движение главно през седмицата,а събота и неделя е по спокойно.
Идеята на Диск е добра,навит съм да си вдигнем адреналина с една гонка.
Също добре е, посещавалите вече Априлци да кажат горе долу къде се намира тази база,защото по всяка вероятност всеки ще идва по различно време и от различно място......да не въртим излишни телефони и някой да ходи непрекъснато на входовете на града да посреща всеки новодошъл.
Аз например мисля да тръгна към обяд в събота и до 15ч. да стигнем в Априлци (живи и здрави).Маршрута ми ще бъде през Троян,обаждах се скоро на един познат от Троян и каза,че прохода е добър,има натоварено движение главно през седмицата,а събота и неделя е по спокойно.
Идеята на Диск е добра,навит съм да си вдигнем адреналина с една гонка.
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Аз ще бъда в Хасково седмицата преди срещата т.е. от 18.06 нататък.
Така че, като пристигна в Хасково може и среща да организираме с Наско и другите фенове. Ще се чуем по телефоните и ще се разберем кога да тръгнем.
По принцип в събота 23.06 ли ще се пътува натам или още в петък?
Disc взимай G-tech-a може пък и ние с печките да си спретнем мероприятие ако разрешите естествено
.
Така че, като пристигна в Хасково може и среща да организираме с Наско и другите фенове. Ще се чуем по телефоните и ще се разберем кога да тръгнем.
По принцип в събота 23.06 ли ще се пътува натам или още в петък?
Disc взимай G-tech-a може пък и ние с печките да си спретнем мероприятие ако разрешите естествено

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Не веднъж писах как стигнах миналата година 
За тази едва ли без телефони и посрещане ще стане работата.
Отделно ми се заформя всичко да е ОК и да мога да съм на линия оше в петък.
Незнам с другите от Плевен как ще се разберем. Ако мрънкат да сме в група и нямат възможност за петък начи ще е в събота. За това ще се доуточним.
Все още не съм ги притискал за потвърждение но като гледам е време.
Миналата неделя си лафихме сладко само с Иво, но кво да се прави има и такива моменти, важното е да има присъствие
Disc, за "гонка" там не видях възможност но не съм и оглеждал много много. Може си харесаме някой участък и да действаме
Миналата година пълен новобранец с тази фиеста и Лъчо заспал за един завой, забравил та в последния момент ... и ми тества реакциите и възможностите като ме води след като се бях затрил. За тази съм по-опитен вече с нея и по-надъхан та да внимава този дето ни посреща, че на Лъчо му се размина на бронята миналата година ама тазиии ...
Вика "баси фестата не мога и избегам бе"
А де си тръгнал да и бегаш а ?
Мисля, че има време и се чудя ко блъскам постове тук като имам телефоните и други начини се чуя със Съсела и Лъчо да дам подробности или да получа такива ма викам аре да пиша
Disc па ти ко си се напънал? Като ти превърти съединителя ще има ми гледааш ожулената задна броня
Ей музика немаме ей !!!:(
Некой да измисли нещо !
Миналата година свирихме на Лъчо с лаптопа ама човека си вади хляба с него и ...
Мога да завлеча компира с един дърт монитор гълабарник един такъф ма уж по-малък колкото да видим песните на него, щото моя е оше по-голям гълабарник
Комп има ма няма усилвател и колони. Нямам и музика на него но квото донесете хардове, флашове ... нема проблеми всичко тряя може да тръгне

За тази едва ли без телефони и посрещане ще стане работата.
Отделно ми се заформя всичко да е ОК и да мога да съм на линия оше в петък.
Незнам с другите от Плевен как ще се разберем. Ако мрънкат да сме в група и нямат възможност за петък начи ще е в събота. За това ще се доуточним.
Все още не съм ги притискал за потвърждение но като гледам е време.
Миналата неделя си лафихме сладко само с Иво, но кво да се прави има и такива моменти, важното е да има присъствие

Disc, за "гонка" там не видях възможност но не съм и оглеждал много много. Може си харесаме някой участък и да действаме

Миналата година пълен новобранец с тази фиеста и Лъчо заспал за един завой, забравил та в последния момент ... и ми тества реакциите и възможностите като ме води след като се бях затрил. За тази съм по-опитен вече с нея и по-надъхан та да внимава този дето ни посреща, че на Лъчо му се размина на бронята миналата година ама тазиии ...

Вика "баси фестата не мога и избегам бе"
А де си тръгнал да и бегаш а ?

Мисля, че има време и се чудя ко блъскам постове тук като имам телефоните и други начини се чуя със Съсела и Лъчо да дам подробности или да получа такива ма викам аре да пиша

Disc па ти ко си се напънал? Като ти превърти съединителя ще има ми гледааш ожулената задна броня

Ей музика немаме ей !!!:(
Некой да измисли нещо !
Миналата година свирихме на Лъчо с лаптопа ама човека си вади хляба с него и ...
Мога да завлеча компира с един дърт монитор гълабарник един такъф ма уж по-малък колкото да видим песните на него, щото моя е оше по-голям гълабарник

Комп има ма няма усилвател и колони. Нямам и музика на него но квото донесете хардове, флашове ... нема проблеми всичко тряя може да тръгне

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- S@sel@
- потребител
Списъка се разтегна и към:
S@sel@
cossy
ivoled
kEFi
la4o
mrdds
shmitch
HACKO
DTM
DigiPro
paci
jlpetkov
Любо
disc
ewgeni
acj
vlad
се добавят:
petkoff_pl
jordj
arabiata<- не разбрах дали ще идваш, но ако искаш в неделя заповядай на фордовката- капарото можеш да оставиш на мен или на la4o.
Дано да има още места!

S@sel@
cossy
ivoled
kEFi
la4o
mrdds
shmitch
HACKO
DTM
DigiPro
paci
jlpetkov
Любо
disc
ewgeni
acj
vlad
се добавят:
petkoff_pl
jordj
arabiata<- не разбрах дали ще идваш, но ако искаш в неделя заповядай на фордовката- капарото можеш да оставиш на мен или на la4o.
Дано да има още места!

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Вероятно и Ники от Видин ще ни удостои с присъствие в събота вечер (2ма души), така че ако се обаждаш днес, да имаш предвид... иначе той довечера ще ти напише на теб бележка.
П.С НОСЕТЕ СИ БАНСКИ!!! всяка година досега, събота е ден за среща в басейна!
...който иска, може да не си вкарва колата, а само той да поплува!
П.С НОСЕТЕ СИ БАНСКИ!!! всяка година досега, събота е ден за среща в басейна!

...който иска, може да не си вкарва колата, а само той да поплува!

- S@sel@
- потребител
Това е списъка,както и кой колко места иска! Съответно това са и порциите за вечеря! Моля погледнете го и ако има неточност своевременно ме информирайте. Имайте в предвид, че за нощувки можем и да се сгъчкаме, но за вечерята нещата со по- сложни! Да не дойдете и да карате само на твърдо гориво
S@sel@ 2
cossy 1
ivoled 2
kEFi 2
la4o 2
mrdds 2
shmitch 2
HACKO 3
DTM 2
DigiPro 2
paci 1
jlpetkov 1
Любо 3
disc 1
ewgeni 1
acj 2
vlad 2
petkoff_pl 1
jordj 2
yassimoto 3
abatiasko 1
Ще има известни затруднения с намирането на толкова единични стаи, за това може да се наложи да се посъберете.

S@sel@ 2
cossy 1
ivoled 2
kEFi 2
la4o 2
mrdds 2
shmitch 2
HACKO 3
DTM 2
DigiPro 2
paci 1
jlpetkov 1
Любо 3
disc 1
ewgeni 1
acj 2
vlad 2
petkoff_pl 1
jordj 2
yassimoto 3
abatiasko 1
Ще има известни затруднения с намирането на толкова единични стаи, за това може да се наложи да се посъберете.