Варненци :)
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
- Status: Извън линия
Re: Варненци :)
Темата нещо пада стремглаво надолу и викам да я повдигна, а и да питам : Каква е логиката със зимните гуми колата да ускорява по-бързо ? Според мен с по-твърдата лятна смес на гумата трябва ускорението да е по-добро или се бъркам. Може да има и значение че зимните са 14-ки, а летните 15-ки и евентуално да ги развърта по трудно ли не знам и аз ? ? ?
П.С. Неделя почивам и съм на линия, че последните 2 пъти леко пропуснах не по моя вина разбира се...
П.С. Неделя почивам и съм на линия, че последните 2 пъти леко пропуснах не по моя вина разбира се...

- BadSista
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2010, 14:05
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '97
За гумите незнам, но предлагам другата неделя като се съберем да слезем малко към плажа капанчетата работят... 

- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
Една съвсем не лоша идея, но дайте от рано да я обсъдим и уточним най-важното, за да знаят всички
. Аз снощи нали ходих да ритам и се контузих лошо, усуках си коляното. Сега съм с една огромна наколенка и трудно ходя, не мога да карам, щото ако натисна съединителя и боли...В тоя ред на мисли мога да предложа на Тишо, ако иска да ги разменим Мондеотата

Който кара Форд е горд!
- BadSista
- потребител
"Дайте от рано..."
Мисля че е достатъчно рано!
От Понеделник до Неделя може всичко д се случи, може форд да ме блъсне...
Честита Първа Пролет между другото, кога ще слагаме летните гуми?
Мисля че е достатъчно рано!

Честита Първа Пролет между другото, кога ще слагаме летните гуми?

-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Летните гуми ги сложихме отдавна.....
Марто, ускорението зависи от сцеплението на гумата с настилката. Зимните гуми са с по-меки смеси, сцеплението е добро до определена температура, с повишаването на температурата се влошава драстично. При летните сцеплението се увеличава с повишението на температурите, лошото е ако са стари и са станали пластмасови. Тогава ги върти на поразия, няма тръгване от място, дори не свирят като превъртат.
За разликата в джантите не мисля, ако запазваш външния диаметър разлика не може да се усети.
Ех, на колежката и се пият бири май
.
Марто, ускорението зависи от сцеплението на гумата с настилката. Зимните гуми са с по-меки смеси, сцеплението е добро до определена температура, с повишаването на температурата се влошава драстично. При летните сцеплението се увеличава с повишението на температурите, лошото е ако са стари и са станали пластмасови. Тогава ги върти на поразия, няма тръгване от място, дори не свирят като превъртат.
За разликата в джантите не мисля, ако запазваш външния диаметър разлика не може да се усети.
Ех, на колежката и се пият бири май

- baidido
- потребител
Е, че на кой не му се пият бири бе Тишо
. От понеделник е достатъчно рано, това е ясно, въпроса е да уточним организацията. В неделя, на кое капанче и от колко часа, или събираме се на ОМВ в неделя от 6 и оттам тръгваме...

Който кара Форд е горд!
- MapTo_D
- потребител
Еми Тишо предните ми гуми са на 1 сезон /Kleber/ може би асвалта не е достатъчно нагрят още...а неделята с капаните хич не е лоша идея... 

- baidido
- потребител
Добре, някой да дава конкретни предложения на кой капан ще ходим или да остане уговорката да се съберем от 18:00 на ОМВ и оттам да тръгнем. Ако брат ми не може да ме вземе в неделя, най-вероятно ще помоля някой от вас да дойде да ме вземе, че ми е малко трудно придвижването, шофирането още повече... 

Който кара Форд е горд!
- GreyWolf
- потребител
- Регистриран: 20 май 2009, 18:24
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 2007 1,25 16V
Здравейте Колеги! Казвам се Вальо и от десетина години все Фордове карам
Сравнително отскоро посещавам форума и идеята за събиранията във Варна ми допада. Мисля да дойда следващата неделя и да се запознаем. Не познавам никого от вас и може малко неловко да се получи, ама ще рискувам!
Скачам в кереча дет са вика, пък да става каквото ще! 

- BadSista
- потребител
Ххахах споко, и аз не познавах никого ама те не хапят момчетата.... Миналата неделя като най голямата безсрамница седнах нахално на тяхната маса!
Вече познавам 3-ма
, даже се усмелих да вкарам оферта за капанчетата по плажа. Тц тц тц и аз тъй скачам в киреча... !
Та предложението ми е да се съберем 18:00 часа на ОМВ-то и да се изчакаме до към и 30, после да поемаме на долу и да си изберем някое заведенийце. Първото, второто което дойде... Те пежаците и баварците се събират там редовно така че са изяли застоялите продукти от миналото лято...
Летните гуми, тати ще ми ги сложи другата седмица, че ми е малко трудно сама да ги нося от мазата до колата...

Вече познавам 3-ма

Та предложението ми е да се съберем 18:00 часа на ОМВ-то и да се изчакаме до към и 30, после да поемаме на долу и да си изберем някое заведенийце. Първото, второто което дойде... Те пежаците и баварците се събират там редовно така че са изяли застоялите продукти от миналото лято...

Летните гуми, тати ще ми ги сложи другата седмица, че ми е малко трудно сама да ги нося от мазата до колата...

- MapTo_D
- потребител
Схемата е готова вече...
>:D<:

- BadSista
- потребител
Е това мойто е само предложение, ако някой има нещо друго да предложи да казва и да обсъждаме! Кръгла маса да направим... До неделя има време!

- baidido
- потребител
Ами предложението е точно така, както си го мислех и аз. Само с едно изменение, до към 18:15 и 20 да чакаме, щото да не вземе да се стопли бирата евентуално 
Вальо, няма да се срамуваш, оглеждай се за Фордове паркирали някъде на ОМВ(Чайка), все някой от нас ще е

Вальо, няма да се срамуваш, оглеждай се за Фордове паркирали някъде на ОМВ(Чайка), все някой от нас ще е

Който кара Форд е горд!
- BadSista
- потребител
Вальо като видиш един форд фиеста, вишнав, двуврат със БГ знаменце иди подпри се на него и аз ще дойда...

-
- потребител
- Контакти:
За неделя температурата е малко неприятна за капанчета, 11-12 градуса прогнозират. Там долу на морето ще трябва коняк да пием, не бира
.
Да разясня за ново присъединилите се колеги, че има стикери на Клуб Форд България.
Стикерите са три броя, един голям за задното стъкло и два по-малки за задните странични или където Ви е кеф да си ги залепите. За скромната сума от 5лв. за комплектче може да се сдобиете с тях.
За повече информация се обръщайте към мен в неделя на срещата.

Да разясня за ново присъединилите се колеги, че има стикери на Клуб Форд България.
Стикерите са три броя, един голям за задното стъкло и два по-малки за задните странични или където Ви е кеф да си ги залепите. За скромната сума от 5лв. за комплектче може да се сдобиете с тях.
За повече информация се обръщайте към мен в неделя на срещата.
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Пък ако не дойде, счупи предния прозорец за по сигурно.BadSista написа:Вальо като видиш един форд фиеста, вишнав, двуврат със БГ знаменце иди подпри се на него и аз ще дойда...![]()
![]()
![]()

....както и Аудита, БМВ-та, Хюндаи и Хонди и ..... някой да забравям?baidido написа:Ами предложението е точно така, както си го мислех и аз. Само с едно изменение, до към 18:15 и 20 да чакаме, щото да не вземе да се стопли бирата евентуално
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- GreyWolf
- потребител
- Регистриран: 20 май 2009, 18:24
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 2007 1,25 16V
Живот и здраве, ако ПОЛОВИНКАТА не ме впрегне за нещо друго, ще се появя. Ще ви открия - на мен професията ми е такава - да откривам разни места, разни хора и да им.....влизам под кожата 

- baidido
- потребител
Ами да ти напише извнителната бележка още от сега, какво го мислиш. Аз поне така правя, като си кажа от рано и няма проблем. Е, тя вече свикна всяка или почти всяка неделя в 6 да съм на ОМВ, освен ако няма важен мач на Юнайтед по това времеGreyWolf написа:Живот и здраве, ако ПОЛОВИНКАТА не ме впрегне за нещо друго, ще се появя. Ще ви открия - на мен професията ми е такава - да откривам разни места, разни хора и да им.....влизам под кожата

Който кара Форд е горд!
-
- потребител
- Контакти:
Ахм, някой Рендета и други такиваewgeny написа:Пък ако не дойде, счупи предния прозорец за по сигурно.BadSista написа:Вальо като видиш един форд фиеста, вишнав, двуврат със БГ знаменце иди подпри се на него и аз ще дойда...![]()
![]()
![]()
![]()
....както и Аудита, БМВ-та, Хюндаи и Хонди и ..... някой да забравям?baidido написа:Ами предложението е точно така, както си го мислех и аз. Само с едно изменение, до към 18:15 и 20 да чакаме, щото да не вземе да се стопли бирата евентуално