Варненци :)
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
- Status: Извън линия
Re: Варненци :)
Пък то аз бях доооста далеч от бордюраbaidido написа:Много малко ти остана да подбереш и бордюра...

- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
Да бе да, далече си бил от бордюра друг път, нали всички ти гледахме магарията и могат да потвърдят, че беше доста близо да се удариш в бордюра...Според мен бяха по-малко от 2 метра, което на зверското поднасяне си беше нищо разстояние 

Който кара Форд е горд!
- MapTo_D
- потребител
Много драматизираш бе, почти всичко беше под контрол, само телефона го хвана гравитацията много лошоbaidido написа:Да бе да, далече си бил от бордюра друг път, нали всички ти гледахме магарията и могат да потвърдят, че беше доста близо да се удариш в бордюра...Според мен бяха по-малко от 2 метра, което на зверското поднасяне си беше нищо разстояние

- MapTo_D
- потребител
Момчетааа, снощи /т.е. рано тази сутрин/ щях да цъфна и да вържа.
Нали имаше Шампионска лига, че се събирахме в един бар да зяпаме и да пием биричка, та след този бар продължихме в друг и аз си продължих с биричката
Събраха се общо 5 за около 3-4 часа и като почнахме да се прибираме по къщите около 02:30 и хоп Стоп палка за Марто на бул. Левски малко преди ХЕИ и си викам край, изгорях, ще ме викат да духам на дрегера и няма как да не отчете нещо, НО за мой много голям късмет мацката дето ме спря /много хубава милиционерка беше
/ ми поиска само документи за проверка, направи забележка на една друга мацка която се возеше отзад да си сложи колана и ни пожела приятна вечер...мноооого си отдъхнах, докато проверяваше документите мозъка ми почна да измисля планове какво да лъжа и да мажа само и само да не духам...

- baidido
- потребител
Щеше да и кажеш на "милиционерката", "Дай първо да се поцелуваме" 

Който кара Форд е горд!
- MapTo_D
- потребител
Хахаха, на нея хубо, ама на другите двама милиционера кво ли щях да казвам, трябваше да почвам да предлагам да се поцелуват с мацките от колата може би...baidido написа:Щеше да и кажеш на "милиционерката", "Дай първо да се поцелуваме"

- baidido
- потребител
Е, там вече не знам, другия път ще внимаваш с бирите, че май доколкото знам и на една не е позволено вече да караш. Друго, чета че малко по малко ще почнат да работят камерите за скоростта и че са свалили засичането от 35 км/ч превишена на 24 км/ч превишена. Предполагам, че е за извънградско това, ама не е хубаво да те сниматMapTo_D написа:Хахаха, на нея хубо, ама на другите двама милиционера кво ли щях да казвам, трябваше да почвам да предлагам да се поцелуват с мацките от колата може би...baidido написа:Щеше да и кажеш на "милиционерката", "Дай първо да се поцелуваме"![]()
![]()

Който кара Форд е горд!
- MapTo_D
- потребител
Да и аз четох днес че правят камерите да снимат всичко което е над 24 км/ч над допустимото, но не знам дали ще е само за извън града щото пишеха за някви булеварди в София и т.н. Иначе за бирите не знам да е отпаднало това че до 0.5 промила може да караш, май беше за младите шофери че не могат да пият и по 1 бираbaidido написа:Е, там вече не знам, другия път ще внимаваш с бирите, че май доколкото знам и на една не е позволено вече да караш. Друго, чета че малко по малко ще почнат да работят камерите за скоростта и че са свалили засичането от 35 км/ч превишена на 24 км/ч превишена. Предполагам, че е за извънградско това, ама не е хубаво да те сниматMapTo_D написа:Хахаха, на нея хубо, ама на другите двама милиционера кво ли щях да казвам, трябваше да почвам да предлагам да се поцелуват с мацките от колата може би...baidido написа:Щеше да и кажеш на "милиционерката", "Дай първо да се поцелуваме"![]()
![]()
- baidido
- потребител
Днес по една случайност е неделя 
Вижте на какво попаднах, направо щях да се разрева, не всеки ден може да видиш как наказват 317 коня Хайабуса
Гледайте го целия клип, супер е
http://www.streetfire.net/video/tx2k11- ... 224902.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Вижте на какво попаднах, направо щях да се разрева, не всеки ден може да видиш как наказват 317 коня Хайабуса

Гледайте го целия клип, супер е

http://www.streetfire.net/video/tx2k11- ... 224902.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Който кара Форд е горд!
- kkkc100
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/

Цял живот живееш само заради един миг.
Мигът ,заради който си струва да умреш
...и истински са живели само тези,
които са открили този свой миг...
- MapTo_D
- потребител

Glory Glory Man Utd...

- kkkc100
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/
Синко темата "ванрненци" е оф топик по създаванеMapTo_D написа:![]()
![]()
![]()
Glory Glory Man Utd...![]()
![]()
![]()
ето другата ми тема http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 69#p349569
Цял живот живееш само заради един миг.
- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
Ей тази седмица немога да смогна на бензиновата кочина 20лв(80км) на ден неми стигат.Друго си е дизелака и тяга и повече си върви.Фокуса настъпвам настъпвам ама само гори бенз.Липсва ми вече СССССССССС
Ша рева

- MapTo_D
- потребител
Какво стана с Мондеото Чефо ? Отворихте ли кутията да видите какво се случва там ?chefo_ukr написа:Ей тази седмица немога да смогна на бензиновата кочина 20лв(80км) на ден неми стигат.Друго си е дизелака и тяга и повече си върви.Фокуса настъпвам настъпвам ама само гори бенз.Липсва ми вече ССССССССССШа рева
- chefo_ukr
- потребител
Нищо не съм отварял.Направо се сменя всичко наред (маховик,лагер и съединител)днес са пристигнали утре ги вземам ама сигорно в понеделник ще я закарам на майстор,че нямам време пък искъм да присъствам на аутопсията хем и контрол да прилагам. 

- MapTo_D
- потребител
Пффф лоша работа, тез пари можеше по-добре да се наместят, баси ремонтите, баси нещотоchefo_ukr написа:Нищо не съм отварял.Направо се сменя всичко наред (маховик,лагер и съединител)днес са пристигнали утре ги вземам ама сигорно в понеделник ще я закарам на майстор,че нямам време пък искъм да присъствам на аутопсията хем и контрол да прилагам.

- chefo_ukr
- потребител
Добра идея аз бях забравил че имаме мотор.Да се оправя това време и да ги мятаме.baidido написа:То да взема и аз да събудя маторя от зимен сън...

- baidido
- потребител
Сега жената щи вика " В Русия съм, в Русия съм, тададудам"chefo_ukr написа:Добра идея аз бях забравил че имаме мотор.Да се оправя това време и да ги мятаме.baidido написа:То да взема и аз да събудя маторя от зимен сън...На мен жената не ми дава да карам мотор ама утре заминава

Който кара Форд е горд!
- chefo_ukr
- потребител
Днес аз пропуснах що то съм без кола .Утре или в сряда ще я закарам на майстор.Някой беше ли на срещата?Нещо интересно?