Варненци :)
- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
- Status: Извън линия
Re: Варненци :)
Има още бройки и срокът е удължен
В неделя кажете на Тишо на куп да ви пратим.
Поздрави!

Поздрави!

- papko
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2010, 11:30
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Techno 1.25 zetec 16 v 1997 година
Дидо, сега ходим в 17:00 .baidido написа:Към колко часа, в 18:00 ли е още или има промяна...
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
И аз ще мина.
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Аз ще мина ама другата седмица, днес работим. Сутринта беше страшен зор да пробия в колата, след пробива имаше 20 мин изкъртване на лед с приблизителна дебелина 1 см, нямаше такъв зор! 

- MapTo_D
- потребител
Уау, днес реших да залегна под клата да видя защо аджеба 'трепери' и друса по време на движение - полуоски, носачи - всичко беше обвито в дебел слой лед. Имаше и на самата кора и си зададох въпроса за къФ чеп стои там,явно върши някаква работа, но не на 100%. Днес сутринта при -11 едва запали, акумулатора му е толкова зле, че едва завъртя. Събота сутрин като се върна от нощна го свалям и отива на заряд, мислех още Декември да го правя, но беше топло иии сега на студа си пролича пропуска, който съм направил. 

- MapTo_D
- потребител
papko, ти сън не си спал за да питаш дали ще има пиещи чай или кафе днес, сериозна работа
Иначе аз днес смятам да мина... 
П.С. Изникна нещо, ще имам малко работа, може и да дойда, но евентуално няма да е в 17 а малко по-после...

П.С. Изникна нещо, ще имам малко работа, може и да дойда, но евентуално няма да е в 17 а малко по-после...
- papko
- потребител
Марто, просто тогава се прибрах и реших да видя ко има из нетаMapTo_D написа:papko, ти сън не си спал за да питаш дали ще има пиещи чай или кафе днес, сериозна работа![]()
Иначе аз днес смятам да мина...

-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Аз ще мина.
- MapTo_D
- потребител
Момчета, някой да има карта на Глобул на която евентуално да иска да си поднови договора без да има желание да си купува телефон...тааа аз така леко да се възползвам да си взема една машинка?
Не ми се рискува да сменям оператора, чувал съм много лоши неща за интернета на Глобул след изчепването на 'бързите' мегабайти...Та това ми е питането, да не е всичко Офф - утре може би ще мина за 30-40 мин преди нощната смяна! 

- aluethial
- потребител
- Регистриран: 24 яну 2014, 00:50
- Модел на автомобила: Ford Probe GT 2.5 V6 24V
Най на оферта е да си вземеш от чужбина или от фирма която внася такива. Излиза близо 25% по евтино според това какъв телефон ще вземаш. За сравнение – Nokia Lumia 1520 от Globul без договор = 1419.90, същата от чужбина = 800 лева, от фирма вносител = 950 лева.
Това при условие че не намериш някой будала да се набута с договор за 50 лева на месец. Иначе това което се опитваш да постигнеш е на оферта, стига да има мераклии.
За да избегна и аз off-topic. Като нов във форума ми се иска да питам… Какво точно представляват тези събирания? Какви са мероприятията и по колко човека се събират ориентировъчно?
Това при условие че не намериш някой будала да се набута с договор за 50 лева на месец. Иначе това което се опитваш да постигнеш е на оферта, стига да има мераклии.
За да избегна и аз off-topic. Като нов във форума ми се иска да питам… Какво точно представляват тези събирания? Какви са мероприятията и по колко човека се събират ориентировъчно?
- MapTo_D
- потребител
Е, мен целта ми не е да набутам някой от момчетата, не се познавам все пак от 2 дни с тях. Просто питам, някой може да има карта и да трябва да преподписва, а да няма нужда от телефон...и те така. Иначе става въпрос за Xperia Z1 Compact, който е много пресен и цената му навсякъде е доста солена. Другия вариант е да поизчакам месец-месец и малко и тогава да купувам. Иначе на сбирките - всяка Неделя от 17 часа /скоро ще минаваме на лятно часово време и ще ги правим от 18:00
/ има по някой на ОМВ - Бриз. Събират се между 3 и 10 човека. Нищо особено, говори се за всичко, доста често има и празни приказки, има и забавни случки и така, нищо специално, пием по бира, чай, кафе, водка...кой квото му е на сърце, убиваме 1-2 часа от скучната Неделя и си бием камшика...

- papko
- потребител
Maрто,
много добро обяснение за това как протичат срещите!
Моя договор за съжаление е юли догодина
Иначе и аз утре мисля да мина към 17.
много добро обяснение за това как протичат срещите!

Моя договор за съжаление е юли догодина

Иначе и аз утре мисля да мина към 17.
- Veso
- потребител
- Регистриран: 18 дек 2007, 22:29
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 16v Kарай бавно да те видят всички,вместо бързо да.....утрепеш всички!!!
ОХО ХО КО ПРАЙТЕ БРЕ МОМЦИ АЙДЕ ПОЗДРАВИ.