Лагер помпа с марка NATIONAL за Mondeo MK3 2.0 TDDI-менте
-
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2008, 15:41
- Модел на автомобила: FORD MONDEO MK3
- Status: Извън линия
Лагер помпа с марка NATIONAL за Mondeo MK3 2.0 TDDI-менте
Преди 2 седмици ми се наложи да сменям комплект съединител + маховик.Заложих на марка LuK,но по-късно ми съобщиха,че в магазин Косер откъдето закупих частите,не разполагат с лагер помпа от тая марка и ми предложиха на NATIONAL и че същата се произвеждала от LuK.Доверих им се,но цената,която ми бе съобщена беше 2 пъти по-ниска от тази на LuK и в мен се породи съмнение,затова поисках и гаранция,която в крайна сметка беше на устна договорка.Та в последствие съмненията ми се оказаха вярни и 3 дни след монтажа помпата протече.Е,наистина после ми подмениха помпата с такава на LuK, но труда за монтажа й, който е на стойност 100 лв. си го поех аз т.е. с пълна сила тук важи максимата, че "евтиното винаги излиза по-скъпо".
Последна промяна от nikson70 на 21 ное 2011, 22:58, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Re: Лагер помпа с марка NATIONAL за Mondeo MK3 TDDI-менте
Къде точно да не ходим. В сервиз "А" намиращ се в град "Б" или просто в магазините на Косер???
-
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2008, 15:41
- Модел на автомобила: FORD MONDEO MK3
Re: Лагер помпа с марка NATIONAL за Mondeo MK3 TDDI-менте
Ами може би не беше точно за този раздел темата, защото не съм имал в предвид комплексно частите продавани в магазин Косер, а само за частите с марка NATIONAL, на които същата фирма е официален вносител.А въпросната лагер-помпа е закупена от магазин Косер в гр.Сливен.petkoff_pl написа:Къде точно да не ходим. В сервиз "А" намиращ се в град "Б" или просто в магазините на Косер???
- mivanov86
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2011, 11:12
- Модел на автомобила: Ford Focus II 1.6TDCI, 109HP, Renault 19 Chamade 1.8mi
Re: Лагер помпа с марка NATIONAL за Mondeo MK3 2.0 TDDI-менте
Да, бягайте надалеч от тази марка.
На Реното сложих такъв съединител National, беше 2 пъти по-евтин. Колата и до ден днешен е с него, но за 3 години 3 жила съм сменял. Педала стана много твърд...
На Реното сложих такъв съединител National, беше 2 пъти по-евтин. Колата и до ден днешен е с него, но за 3 години 3 жила съм сменял. Педала стана много твърд...