Черен списък на ГАЗОстанциите
OMV на Окръжна болница - не се оплаквам от газта или бензина, а от обслужването! Като попаднете на смяна като на тези днес просто си тръгвайте, в противен случай ще видите насъбрани автомобили, които чакат да им бъде сипана газ или бензин докато мърлячите от тая смяна престанат да бършат прозорци на по-лъскавите автомобили по 15-20 минути. Днес за втори път попаднах на тая смяна и последвах примера на една мацка(с бяло Рено май беше) и си тръгнах! Значи тая смяна са един по-възрастен и един некъффф друг .... не знам как да го опиша!
Мацката си тръгна па тоя дъртия тръгна да я гони....
Сега мисля да видя де е сайта на ОМВ ..............

Мацката си тръгна па тоя дъртия тръгна да я гони....

Сега мисля да видя де е сайта на ОМВ ..............

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
Обади се на отдел обслужване... мене ме обичат много там... знаят ме на малко име... имам право на безплатни обяди в ОМВ Пазарджик и ОМВ Петолъчката... май една девойка в Пазаджик вече не работи там след моето обаждане...
Също така са чували за мене в ОМВ до затвора...
http://www.omv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
0800 12 800
Това обсъждане не е за тази тема...
Също така са чували за мене в ОМВ до затвора...
http://www.omv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
0800 12 800
Това обсъждане не е за тази тема...
-
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2007, 22:39
- Модел на автомобила: sierra
момчета каквото и да става никога ама никога не зареждайте в ЕМКО-М когато си взех сиерката реших да я засека колко ми гори.напълних я догоре и следващият път отидах да зареждам в ЕМКО-М бях минал 100 километра и викам на пича пълни догоре.обаче какво стана почна 10,20,и на 30 литра му казах да спира.за сега най съм доволен от ЕКО.газта си е добре а и не лъжат в количеството
- kowalski
- потребител
- Регистриран: 25 апр 2007, 00:40
- Модел на автомобила: FORD PROBE LX
- Контакти:
Какво да ви кажа... мойте наблюдения са че:
ако ти трябва газ - задължително ЛУКОЙЛ. поради простата причина че само те правят газта в бг.
нафта - ОМВ защото тая глупост алпииския дизел май наистина е внос и върши мн добра работа...
а относно бензина поне мойте наблюдения, защото само на това карам
са че или на шелл... НО САМО V-power.... или има едни бензиностанциики ЕКО - много интересно ми пада разхода при тях.
ако ти трябва газ - задължително ЛУКОЙЛ. поради простата причина че само те правят газта в бг.
нафта - ОМВ защото тая глупост алпииския дизел май наистина е внос и върши мн добра работа...
а относно бензина поне мойте наблюдения, защото само на това карам

са че или на шелл... НО САМО V-power.... или има едни бензиностанциики ЕКО - много интересно ми пада разхода при тях.
-
- потребител
- Регистриран: 28 май 2007, 21:01
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Chia 12.04.89
Относно газта и бензина в Пловдив никога не зареждайте в :
ОМВ - Кукленско шосе : Газ (мой приятел бачка там и каза,че е трагична)
ЕКО - Централна Гара : Газ (Ужасна с 22л 100км ужас)
Шел - Моста на ВХВП :Нито едното нито другото просто са трагични
НИкога в Емко М ама никога е те вече не съществуват де поне в Пловдив Шел-а ги изкупиха
има още много ама ме мързи да ги изброявам........с добри впечатления съм останал от:
Лукойл - Пещерско шосе посока околовръстното тоест чистия лукойл другия срещу него е Лукойл - Петрол и са гола вода.......
Шел - До Билата : Бензин (много добър почти отличен), Газ горе долу
Еко - Срещу затвора : и газ и бензин много добри
ОМВ - Кукленско шосе : Газ (мой приятел бачка там и каза,че е трагична)
ЕКО - Централна Гара : Газ (Ужасна с 22л 100км ужас)
Шел - Моста на ВХВП :Нито едното нито другото просто са трагични
НИкога в Емко М ама никога е те вече не съществуват де поне в Пловдив Шел-а ги изкупиха
има още много ама ме мързи да ги изброявам........с добри впечатления съм останал от:
Лукойл - Пещерско шосе посока околовръстното тоест чистия лукойл другия срещу него е Лукойл - Петрол и са гола вода.......
Шел - До Билата : Бензин (много добър почти отличен), Газ горе долу
Еко - Срещу затвора : и газ и бензин много добри
-
След последните ми 2 зареждания в Шел (на К. Величков и Възкресение) скоро няма да опитам пак. Фори се опитва да угасне дори на място, камо ли в движение да изключа от скорост. Чак след 2-3км компа успява да се нагоди и при следващото гасене и палене - отново...valerko1 написа:Гледам за Шел не сте писали че им е гадна газта. Значи ли, че е най-добрата за да си зареждам оттам?
-
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2007, 16:42
- Модел на автомобила: Seat Ibiza, Frod Sierra, Daewoo Racer
OMV Разград - тези магьосници успяха да сипят 30,1 литра газ в 30-литрова бутилка , която дори не беше празна и която теоретически и практически е невъзможно да събере повече от 26 литра и продължаваха да сипват - просто като видях 30 литра и му казах на пича да спре да налива. След което колата ми измина със сипаната газ 200км. или с други думи 15л/100км от кола с 1,2 двигател и с нормален разход 7л./100км. След като заредих на Лукойл разхода от самосебеси падна отново на 7л/100км. Така че повече никога няма да стъпя на бензиностанция на OMV - призовавам ви и Вас към същото!
Зад всеки успял мъж седят по една горда жена и една МНОООГО изненадана тъща !
-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2007, 20:39
- Модел на автомобила: Ескорт 1.4i 1995г.
- Контакти:
НЕ съм доволен от ОМВ люлин до тунела
НЕ съм доволен от ОМВ до тунела в Люлин когато сипвам газ.
За газ съм доволен от трите Шела в люлин особено от този до пазара.
За бензин съм най-доволен от Шел Ви Пауър 95 - дори съм много доволен.
От люлинските Лукойл съм доволен от бензина също, а газта средна хубост - моя извод е, че Шел е истината за газ и бензин.
За газ съм доволен от трите Шела в люлин особено от този до пазара.
За бензин съм най-доволен от Шел Ви Пауър 95 - дори съм много доволен.
От люлинските Лукойл съм доволен от бензина също, а газта средна хубост - моя извод е, че Шел е истината за газ и бензин.
-
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2006, 21:03
- Модел на автомобила: Нисан Примера
хахахаха и аз там заредих 76 лт в 60 лт бутилка ,запалих и си тръгнах без да плащам само момчето което зарежда ме попита дали има проблем като ме видя да се качвам и да паляrejo написа:То не случайно са го кръстили Shem Gas - пък и е жълта като Shell![]()
да се бъркат хората и най-вече чужденците
За RAFA на околовръстното на София също съм слушал доста кофти неща

Последна промяна от Anton Tonchev на 15 сеп 2007, 22:52, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
До колегите с юридически ценс какво би последвало от такова деяние ако се стигне до съд. Реално ще се докаже че не може тази бутилка да побере толкова газ. Тези нередовти бензинджии биха ли викали Полиция ако наистина правят нарушение. Камерите който снимат на бензиностанцията стават ли за доказателство в съда ако се стигне до съд при такова наказание от ощетеният потребител.Anton Tonchev написа:хахахаха и аз там заредих 76 лт в 60 лт бутилка ,запалих и си тръгнах без да плащам само момчето което зарежда ме попита дали има проблем като ме видя да се качвам и да паляrejo написа:То не случайно са го кръстили Shem Gas - пък и е жълта като Shell![]()
да се бъркат хората и най-вече чужденците
За RAFA на околовръстното на София също съм слушал доста кофти неща
-
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2006, 21:03
- Модел на автомобила: Нисан Примера