Черен списък на ГАЗОстанциите
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Черен списък на ГАЗОстанциите
Видях такава тема в АГУ в дир-а и реших, че е полезно, ако някой има такива наблюдения да ги сподели тук.
Мнението по-долу е на човек от дир-а
София
Shem GAS на метростанцията на "Константин Величков" удрят те с около 40% който не вярва да опита.

Мнението по-долу е на човек от дир-а
София
Shem GAS на метростанцията на "Константин Величков" удрят те с около 40% който не вярва да опита.

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: Черен списък на ГАЗОстанциите
Абсолютно вярно. Точно на същата зареждах, когато я направиха, но месец след това след 2-3 поредни зареждания с увеличаващи се разходи, придърпвания, и каквото още се сетите - край! Абсолютни мошеници са. Дори последния път ми сипаха 29,3л газ в моята 30 литрова бутилка, при това не празна!Brock написа:![]()
София
![]()
-
- потребител
- Регистриран: 22 окт 2005, 10:43
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '89 1.4 Ghia - на Пропан-бутан
- Контакти:
За Омикс...
Горе-долу по времето, когато си купих Фиеста-та и й сложих газовата уредба от Омикс в Слатина (София) ми станаха клиенти - купиха си касов апарат.
Управителя вика на собственика "Да му дадем ли карта" - е дадоха ми и всичко беше наред до миналата година (от 2002-ра до 2005-та) само там зареждах, но последния път газаджията каза, да я сменям че толкова кофти газ не бил виждал скоро, а и в OMV да не ходя.
От тогава зареждам в Лукойл-а на Шипченски проход или в Люлин 10 и колата е пъргава, като сърничка
определено съм се минал с лоялността към газостанцията 
То и управителя им се чупил - сигурно е имало защо
Управителя вика на собственика "Да му дадем ли карта" - е дадоха ми и всичко беше наред до миналата година (от 2002-ра до 2005-та) само там зареждах, но последния път газаджията каза, да я сменям че толкова кофти газ не бил виждал скоро, а и в OMV да не ходя.
От тогава зареждам в Лукойл-а на Шипченски проход или в Люлин 10 и колата е пъргава, като сърничка

То и управителя им се чупил - сигурно е имало защо

По-добре да си легнеш гладен, отколкото да се събудиш длъжен 

-
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2006, 21:58
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 CLX OHC
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Това което е напиша съм го писал и по-рано, но нямаше конкретна тема по въпроса, за това го слагам пак. Тук му е мястото.
Газ станция в Надежда 5. Надявам се никой от вас да не ходи там, защото лъжат много яко с газта (за бензина незнам не пълня там). Та наложи ми се да зареждам и тази беше най-близо. Напълниха ми 52 литра при положение, че бутилката ми не събира повече от 48-49 литра (това е проверено). Обясниха го с това че е студено и газта се свива, но това значи, че просто ще ми сипят повече газ, а на тях ще им отчете по-малко (ако не са бъзикали колонката, естествено).
Та така не ходете да зареждате на бензин-газ-станцията в Надежда 5 срещу бл. 509.
Газ станция в Надежда 5. Надявам се никой от вас да не ходи там, защото лъжат много яко с газта (за бензина незнам не пълня там). Та наложи ми се да зареждам и тази беше най-близо. Напълниха ми 52 литра при положение, че бутилката ми не събира повече от 48-49 литра (това е проверено). Обясниха го с това че е студено и газта се свива, но това значи, че просто ще ми сипят повече газ, а на тях ще им отчете по-малко (ако не са бъзикали колонката, естествено).
Та така не ходете да зареждате на бензин-газ-станцията в Надежда 5 срещу бл. 509.
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
- yellowblack
- потребител
- Регистриран: 23 ное 2006, 00:49
- Модел на автомобила: Cougar 2.5 V6 24V Duratec
OMV Пловдив до х-л Санкт Петербург.Там никога вече ,ако трябва ще си я бутам сам колата до следващата бензин/газ станция ,но няма да зареждам при тях.Два пъти по 10 лв съм слагал и на тоя малък двигател как се усети разликата не е истина.50:50 въздух/газ сигурно ми е сипал ония цървул.Аз като и сложа за 20 лв и забравям кога съм зареждал с на тия "газта" не минах и 150км !!!
Desire for Cosworth ...
Фащам се на бас, че цитата в подписа ти го е написал някой друг....murselin написа:момчета да се включа и аз всички тимаджийски газо и бензиностанции горивата са менте и послъгват в литража

Бутона Прати се блъска по един път!!!!
Кои са тия бензиностанции?? Само покрай Тетевен ли са?
edit cossy: споко бе, ние трием

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Шел Ямбол ужасна газ. 24 литра със още малко в бутилката за 280 км. при положение че не може да вдигне повече от 150... скоро няма да се виждаме с тях. Виж за бензина... не мога да преценя!
Засега Опет (Кръговото на Цариградско) rullz!
M/у другото на колегата мнението за Пловдив, на първото ОМВ като влизаш в града от магистралата (не знам за други) газта беше жестока. 180 и нагоре върви, напълно спокойно ускорява с 4 човека и натъпкан багажник, направо съм възхитен. В интерес на истината от ОМВ не мога да се оплача напоследък!
M/у другото на колегата мнението за Пловдив, на първото ОМВ като влизаш в града от магистралата (не знам за други) газта беше жестока. 180 и нагоре върви, напълно спокойно ускорява с 4 човека и натъпкан багажник, направо съм възхитен. В интерес на истината от ОМВ не мога да се оплача напоследък!

-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2006, 12:47
- Модел на автомобила: екс Ford Fiesta 1.1 '94г. с BRC, сега Opel Astra G '03г. комби-метан
Проблема може би е в моят автомобил така, че се извинявам на всички, които са прочели този пост.
Последна промяна от BOROOO на 21 фев 2007, 09:07, променено общо 1 път.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Kocko написа:
E, как? Като самият Чем Йьлмаз ги рекламира

Opet Full Furce реклама!

- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
OMV на Ломско шосе (в самото начало след Надлез Надежда)
Пичовете успяха да ми сипят 25,5л. в бутилка която е 25л. според табелката си -> 15,7/100 разход
сипах на Опет на Бакърена фабрика (орион по посока моста на бакърена фабрика - Надежда) и о чудо 11,3/100
разхода е засичан при градско софийско каране
Пичовете успяха да ми сипят 25,5л. в бутилка която е 25л. според табелката си -> 15,7/100 разход
сипах на Опет на Бакърена фабрика (орион по посока моста на бакърена фабрика - Надежда) и о чудо 11,3/100

разхода е засичан при градско софийско каране