Ремонт броня
- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ремонт броня
Колеги на пърчи се случи инцидент и един колега от далечна варна с един ескорт спря в мен и ми потроши бронята. Занесох я на ремонт на Сточна гара (пада се отдясната страна като тръгнеш към Козлодуи) пише "Ремонт брони, радиатори". Първо закарах колата със счупената броня и майстора ми каза 60лв. и става както е била готоза за боядисване. Да уточня бронята беше счупена само от лявата страна (ще пусна снимки ако има желаещи) аз казах добре, кога дойда? разбрахме се и му я занесох след няколко дни. Той пак ме попита за пари и аз му казах той да си казва след което сумата беше 40 лв. Явно е бил в настроение. Изпратиме да си ходя и каза че ще е готова след обед. Минах аз след обед те още я прфавеха като видях как бързаше само я размяташе. В крайна сметакз ех бронята и като я занесох на бояджията той трябваше да си игеае още мн с нея и да лепи даже защото бяха пропуснали мн места. А и трябваше да се боядиса цялата броня. Не ходете там за сведение само и бояджията ме удрапа после та сичко на сичко ми излеза 160 лв. 

- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Eто снимки. Да кажа само естествено пак съм вътрешно макар и с каско и гражданска застрахователите се наприха. На мен ми излезна 160 лв + мн разправии, а те днес ми изписаха 146,1 лв.
как го изчислиха незнам. Но ми бяха писали попринцип нова броня водач 1 бр. и ремонт на 3то гърне. Представям си ако бяха писали възтановяване какво щяха да ми дадат. 
П.С. Нямам място за качване на други файлове
ще ви дам линк.

П.С. Нямам място за качване на други файлове

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ако си огледал как ми изглеждаше Ескорта които карах преди тази ...
Задната броня беше пусната под ауспуха .. мрежи там али-бали ..
Една Сиера ми се навря изодзадзе. Дъртия отзад беше вирнат на ладови пружини а Сиерата нали е скосена отперд и буквално се мушна под багажника.
Всичко стана ... сещай се ...
Дадох я за ремонт и ми взеха 35 лв.
Като ходих да я взема с мен беше бившия собственик които беше правил тунинга.
Не за нещо друго ами се познаваме с човека от 15 години и ремонта трябваше да продължи у тях с негова помощ защото имаше условия и опит от негова страна.
Та мисълта ми беше, че ходих да я взема и той ме предупреди, че няма да е в някакъв завършен вид и да не се шокирам.
НО !!!
Верно я видях, че има доста работа по нея още, но той се шокира, че е доста пипната и че пича доста се беше постарал в сравнение с това което се е очаквало. А на мен ми изглеждаше все едно не му се е занимавало.
Последва 2 дена китване (поради липса на време), мрежи, заглаждане, доизпипване, ръсене със спрей, връщане в магазина от където взехме спрея, разправии с тоя спрей ... хората не бяха виновни де ...
Задната броня беше пусната под ауспуха .. мрежи там али-бали ..
Една Сиера ми се навря изодзадзе. Дъртия отзад беше вирнат на ладови пружини а Сиерата нали е скосена отперд и буквално се мушна под багажника.
Всичко стана ... сещай се ...

Дадох я за ремонт и ми взеха 35 лв.
Като ходих да я взема с мен беше бившия собственик които беше правил тунинга.
Не за нещо друго ами се познаваме с човека от 15 години и ремонта трябваше да продължи у тях с негова помощ защото имаше условия и опит от негова страна.
Та мисълта ми беше, че ходих да я взема и той ме предупреди, че няма да е в някакъв завършен вид и да не се шокирам.
НО !!!
Верно я видях, че има доста работа по нея още, но той се шокира, че е доста пипната и че пича доста се беше постарал в сравнение с това което се е очаквало. А на мен ми изглеждаше все едно не му се е занимавало.
Последва 2 дена китване (поради липса на време), мрежи, заглаждане, доизпипване, ръсене със спрей, връщане в магазина от където взехме спрея, разправии с тоя спрей ... хората не бяха виновни де ...
- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Абе наистина лошо се е понапукала
. Мисля за 40лв. трябва да са ти я залепили добре. Иначе наистина подготовката по боята си я правиш ти (тка де, ако не можеш, су търсиш друг, които може) ако не могат тези дето са ти я лепипа да го направят това. Ама боядисването попринцип да е още към 20-30лв. ама като кажем, че боята и кита (ако е повече) си е от теб. Иначе боята (150гр. доре доло стигат) може да ти е от порядъка на 30-80лв., според зависи макра и вид-металик или не. Та общото се събира 40+ 30 (само за работата по бронята) и още да кажем 70лв. материали (кит, боя, спрей за основа)... та пак станаха грубо 140лв.