Ай Джи Авто
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ай Джи Авто
Не ходете никога при тия мошеници! Един познат ни ги препоръча като известни "фордаджии" а те се оказаха лъжци!!!
Сервизчето се намира в кв. Левски, шефа е някакъв си Георги Атанасов, чак и визитка ни даде наглеца
Дано му се връща тъпкано!!

- doctordre
- потребител
- Контакти:
еми да, извинявам се и аз че не доуточних но съм много афектиран от тия лъжци
Та историята е следната : Септември месец решихме да сменим двигателя на Сиерата, един познат ни каза за въпросния сервиз и че са сменили доста двигатели и отидохме на място. Разбрахме се с майстора да махне стария двигател и да сложи друг, като се разбрахме да е 1.8. След седмица колата беше готова, всичко уж беше точно, за операцията платихме 650 лв. !! и си тръгнахме. Но през тези месеци колата видимо се мъчеше, тромава е. Мислехме че е нещо от карбуратора, от газта или нещо друго и понеже нямам пари в момента реших лятото да я постегна пък дано се оправи. Видях в нета за кодовете на двигателите Форд и реших да погледна за малко повече информация. Намерих аз кода (след дълго търкане на маслото по него), оказа се LSD. Отивам вкъщи, пускам компа и в sierra-club.hit.bg гледам LSD - 1.6 75 кс!!!
Направо побеснях, и мисля че е нормално. Но няма какво да направя, свършен факт е. И аз съм донякъде виновен че трябваше още тогава да погледна какъв е двигателя но все пак не съм и помислял че може да има такива нещастници
Извинявайте, но си купувам двигател !!! а не шише наливно масло например, има значение... Та това е моята история 

- doctordre
- потребител
- Контакти:
не съм минавал през КАТ! карам си колата както си е, надали някой ще ми гледа номера на двигателя. Имам документ за покупко-продажба на самия двигател, той е от бракувана кола. И двигателя може да се познае само по трибуквения код, от VIN не излиза с какъв обем е и т.н. А на теб не знам защо не ти се връзва, случайно да нямаш връзка с въпросното сервизче?la4o написа:Сега изниква въпроса, как минахте през КАТ и не видяхте ли какъв двигател регистрирате?
Нещо не ми се връзва...
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
а ти страшен договор имаш, щом ти се е налагало да търсиш кода на двигателя с търканеdoctordre написа: Имам документ за покупко-продажба на самия двигател, той е от бракувана кола.

хехе батка съжалявам, ако ти кажа директно какво мисля, ще прозвучи много грубоdoctordre написа: Намерих аз кода (след дълго търкане на маслото по него)

П.С Абе няма ли модератори тука бе

- doctordre
- потребител
- Контакти:
не мога да разбера защо се заяждаш, злобар ли си или просто си чешеш пръстите??? какво общо има договора с това че съм търсил кода на двигателя?????????????????????????????????? карай си там лаченото мондео и ти пожелавам да не ти се случват такива неща... а относно темата - трийте ако искате, все ми е едноla4o написа:а ти страшен договор имаш, щом ти се е налагало да търсиш кода на двигателя с търканеdoctordre написа: Имам документ за покупко-продажба на самия двигател, той е от бракувана кола.
хехе батка съжалявам, ако ти кажа директно какво мисля, ще прозвучи много грубоdoctordre написа: Намерих аз кода (след дълго търкане на маслото по него)продължавам да мисля, че тази тема е за триене
П.С Абе няма ли модератори тука беили администратори поне
![]()
![]()
![]()
- doctordre
- потребител
- Контакти:
да, аз имам договор за покупка, но там не пише че аз искам еди-какъв-си двигател, пък ми е даден съвсем друг. как да си търся правата... все пак не съм и предполагал че може да стане така, като си купувате кило домати в магазина не ви дават кило краставици, нали?cossy написа:Добре де човек, нали имаш договор, не е устна сделката. Търси си правата!