надраскване
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
надраскване
колеги я дайте съвет ,че колата ми е одраскана от едната страна и се чудя как да я оправя.
лошото е че е стигнато до метал ,боята на места е паднала и с абразивна кърпа или с полиране не ми се вярва да се оправи,но в същото време не е и толкова зле че да е за пребоядисване.
дайте някъкав съвет с какви материали и по какъв начин да отстраня тези драскотини
лошото е че е стигнато до метал ,боята на места е паднала и с абразивна кърпа или с полиране не ми се вярва да се оправи,но в същото време не е и толкова зле че да е за пребоядисване.
дайте някъкав съвет с какви материали и по какъв начин да отстраня тези драскотини
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
- Status: Извън линия
Драскотини до метал
може да се оправи с шлайф паста,продавана в специализираните магазини.Цената варира от 4-6лв за 100 гр.По принцип тези пасти са двукомпонентни-шлайфат и полират.
Ако ще пребоядисваш ,ще ти дам един съвет.Винаги се боядисва цял елемент.Без отсичания!-цал калник,цяла врата и т.н. тогава има ефект.
Ако ще пребоядисваш ,ще ти дам един съвет.Винаги се боядисва цял елемент.Без отсичания!-цал калник,цяла врата и т.н. тогава има ефект.