Драскотини по бронята

Екстериор и интериор.
Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Status: Извън линия

Драскотини по бронята

Мнение от Bijutera » 21 сеп 2008, 13:52

Днес забелязах,че на няколко места по предната броня има леки драскотини и някои по-видими и искам да питам има ли препарат или паста за да се заличат,защото като се загледаш е малко грозно....благодаря предварително :)

Потребителски аватар
TURBOTO
потребител
потребител
Регистриран: 01 май 2007, 13:38
Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V

Re: Драскотини по бронята

Мнение от TURBOTO » 21 сеп 2008, 16:08

Трябва ти паста с абразив,ако имаш приятел който се занимава с пастиране се допитай до него той ще ти свърши работа,ако не влизаш в един магазин и питаш за подобен род пасти за заличаане на драскотини.Внимавай с големината на абразивните частици,защото поже да претъркаш лака,така както си го описал драскотините са леки,така,че не е нужна много абразивна паста.На Сонакс има много хубави пасти,ако можеш да намериш от тях,мисля,че се водеше абразив+вакса,но за по -сигурно питай продавача
Изображение

Потребителски аватар
libra
потребител
потребител
Регистриран: 15 апр 2007, 23:40
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 Zetec Ghia

Мнение от libra » 22 сеп 2008, 02:49

Bijutera написа:Днес забелязах,че на няколко места по предната броня има леки драскотини и някои по-видими и искам да питам има ли препарат или паста за да се заличат,защото като се загледаш е малко грозно....благодаря предварително :)
Драскотините какви са, нарушено покритие на лака или останала боя от друга броня?
Ако е от втория тип - имам малко останала паста за целта, може да ти услужа, иначе е на марката Formula 1 - високата тубичка, има ги по Шеловете
Изображение

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител

Мнение от Bijutera » 22 сеп 2008, 14:30

нарушено е покритието на лака,не е много,но като се загледаш дразни...тоя препарат скъп ли е ?

Потребителски аватар
libra
потребител
потребител
Регистриран: 15 апр 2007, 23:40
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 Zetec Ghia

Мнение от libra » 22 сеп 2008, 14:39

Bijutera написа:нарушено е покритието на лака,не е много,но като се загледаш дразни...тоя препарат скъп ли е ?
Ами не е, около 8 лв май беше.
Иначе ако е нарушено покритието няма да свърши работа, даже и с пастиране незнам дали ще стане ако е много дълбоко :?

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител

Мнение от Bijutera » 22 сеп 2008, 21:02

libra написа:
Bijutera написа:нарушено е покритието на лака,не е много,но като се загледаш дразни...тоя препарат скъп ли е ?
Ами не е, около 8 лв май беше.
Иначе ако е нарушено покритието няма да свърши работа, даже и с пастиране незнам дали ще стане ако е много дълбоко :?
не е много дълбоко,то е на предната броня долу ниско,но аз искам всичко да е перфектно и ме дразни.Иначе ако не си наблюдателен няма да обърнеш внимание,но след като го видях са погледа ми е все там. :(:

Отговори

Върни се в “КУПЕ”