Махане на Жабка на мондео 1998
-
- потребител
- Регистриран: 07 юни 2007, 10:31
- Модел на автомобила: mondeo2 2.0i Ghia 1998
- Status: Извън линия
Махане на Жабка на мондео 1998
Здравейте,
Интересува ме как се маха жабката на мондео 98 година, тъй като до колкото знам зад нея има бушони (и по- точно този който е за светлината на таблото).
Вчера както си карах и ми изгасна таблото и искам да проверя дали не е изгорял този бушон.
Извинявам се предварително ако е имало подобна тема, но аз лично не можах да намеря такава и благодаря предварително на отзовалите се.
Милен
Интересува ме как се маха жабката на мондео 98 година, тъй като до колкото знам зад нея има бушони (и по- точно този който е за светлината на таблото).
Вчера както си карах и ми изгасна таблото и искам да проверя дали не е изгорял този бушон.
Извинявам се предварително ако е имало подобна тема, но аз лично не можах да намеря такава и благодаря предварително на отзовалите се.
Милен
-
- потребител
- Регистриран: 08 окт 2006, 19:07
- Модел на автомобила: 2000 Mercedes S500
2006 Toyota Prius
1996 Toyota RAV4 - Местоположение: Бургас
Re: Махане на Жабка на мондео 1998
Отваря се и се дърпа нагоре вертикално. Трябва малко по-силно за да излезе от жлебовете.
-
- потребител
Мерси много днес ще пробвам да оправя проблема.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Зад жабката няма бушони.Таблото с предпазителите е под кормилната колона,а за светлините мисля,че бяха пред въздушния филтър в двигателния отсек.
Зад жабката е компютъра , мотора на вентилатора за парно и пиропатрона на еърбега.
Зад жабката е компютъра , мотора на вентилатора за парно и пиропатрона на еърбега.
-
- потребител
има зад жабкатаmrdds написа:Зад жабката няма бушони.Таблото с предпазителите е под кормилната колона,а за светлините мисля,че бяха пред въздушния филтър в двигателния отсек.