Наводнение в Фокус 2
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
- Status: Извън линия
Наводнение в Фокус 2
Здравейте колеги,
Не знам дали ще ми върви по вода, но задната седалка и багажника на Фокуса бяха вир вода след пороите вчера.
Ходих до форд и те ми обясняваха, че може да влиза от стоповете, ама аз вече хич не им вярвам. Все пак всичко си беше ок преди да ми сменят калника. Казаха ми, че не е от малкото прозорче. Но се мокри калника отдолу и водата тръгва към седалките.
Та някой има идея от къде може да е, че мисля сам да си действам.
Благодаря много
Не знам дали ще ми върви по вода, но задната седалка и багажника на Фокуса бяха вир вода след пороите вчера.
Ходих до форд и те ми обясняваха, че може да влиза от стоповете, ама аз вече хич не им вярвам. Все пак всичко си беше ок преди да ми сменят калника. Казаха ми, че не е от малкото прозорче. Но се мокри калника отдолу и водата тръгва към седалките.
Та някой има идея от къде може да е, че мисля сам да си действам.
Благодаря много
- OhljovchO
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 20:04
- Модел на автомобила: Ford Focus МК2 1.6 Duratec 100HP, 2005г. с газов инжекцион
- Контакти:
Re: Наводнение в Фокус 2
Колега там ли са ти корите на калниците или си ги махнал?
дай малко повече инфо защо си сменял калник, кой калник
Моя е фокус 1 и е сменян заден ляв калник. Явно при удара или не зная защо но и част от мокета, дето е вътре в калника е отрязана. Точно зад гумата има нещо като отдушник - празна дупка, която отива нагоре право в дупка странично на багажника. Като карам в голяма вода гумата хвърля и мокри чак в багажника.
Ако ти я няма кората не е невъзможно да ти хвърля вода нагоре и да влиза отнякъде.
дай малко повече инфо защо си сменял калник, кой калник
Моя е фокус 1 и е сменян заден ляв калник. Явно при удара или не зная защо но и част от мокета, дето е вътре в калника е отрязана. Точно зад гумата има нещо като отдушник - празна дупка, която отива нагоре право в дупка странично на багажника. Като карам в голяма вода гумата хвърля и мокри чак в багажника.
Ако ти я няма кората не е невъзможно да ти хвърля вода нагоре и да влиза отнякъде.
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
Re: Наводнение в Фокус 2
Става дума за заден ляв калник, но се оказа , че липсва силикон при заварката и водата просто влиза отзад и се стича по целия багажник. Ама как да го видиш това нещо, под бронята е! Сега ужким е ок, пък да видим.
Благодаря за отзивчивостта колега.
Извода е, че трабва да се гледа изклютелно внимателно като си взимате колата от Мото Пфое.
Просто на майсторите им дреме ама не за работата, а на друго.
Поздрави
Благодаря за отзивчивостта колега.
Извода е, че трабва да се гледа изклютелно внимателно като си взимате колата от Мото Пфое.
Просто на майсторите им дреме ама не за работата, а на друго.
Поздрави