Помощ относно капачката на резервоара-Ескорт 88

Екстериор и интериор.
Потребителски аватар
nisana
потребител
потребител
Регистриран: 29 май 2006, 09:46
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16v
Status: Извън линия

Помощ относно капачката на резервоара-Ескорт 88

Мнение от nisana » 24 юни 2009, 21:20

Здравейте колеги атомобила е форд ескорт 88г междинка.Проблема е,че капачката изобщо вече няма каде дасе хване :(
Има ли шанс това да се поправи,ръждата го беше изяла от всякъде,или даси прехвърлям резервоара в багажника :P
Ако някой има или може да намери тази част,да пише тука или на лични или на тел. 0883382162
Извинявам се за линковете

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2427 ... Zvbk0b.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1852 ... vffgBM.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2416 ... saUSpR.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
nisana
потребител
потребител

Re: Помощ относно капачката на резервоара-Ескорт 88

Мнение от nisana » 26 юни 2009, 21:00

Колеги нещо не сте много отзивчиви :-/: Ако някой има гърловината с тръбопроводите или само гърловината,да се обажда.
Целта е да си затворя резервоара :D

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 26 юни 2009, 23:25

nisana написа:Колеги нещо не сте много отзивчиви :-/: Ако някой има гърловината с тръбопроводите или само гърловината,да се обажда.
Целта е да си затворя резервоара :D
А как да съм отзивчив като не съм стигал до такъв проблем?
Видял съм ти питането обаче отговор нямам.
Виждал съм и съм чувал за калници, прагове, вежди, но дали има само този детайл да се изреже калника и да се навари само гърловината, не знам.
Освен да тръгнеш по магазините и да видиш дали го има като отделен детайл или да питаш някой тенекеджия.
Май ще трябва да смениш целия калник!

Потребителски аватар
nisana
потребител
потребител

Мнение от nisana » 27 юни 2009, 00:30

Гърловината е отделен детайл,желязната част която влиза в маркуча и се захваща за купето,посредством ламарината която при мен е изгнила.
На един колега също му е изгнила тази ламарина,която се захваща към кръглия отвор на купето,но гърловината му е здрава и си затваря резервоара.

Извинявам се за калпавото обяснение,но явно несте срещали този проблем.Ще го мисля някак в краен случай ще удължа маркуча който тегли от резервоара до багажника,слагам една туба и пътувам.Колата се кара на газ,но искам да минавам по някой друг километър и на бенз.

glubox
потребител
потребител
Регистриран: 28 ное 2008, 19:22
Модел на автомобила: Orion 1.6

Мнение от glubox » 09 юли 2009, 16:20

много е гадно. и при мене е почнало да изгнива на Orion 89' 1.6i обаче само по вътрешния ръб изгни и тръбата се откачи и съм го залепил със силикон.

иначе подобна простотия не е ли най добре да се изкорми от автоморга, все някъде ще има някоя със здрав.

Отговори

Върни се в “КУПЕ”