Капачки за болтовета на вратите
-
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2009, 22:40
- Модел на автомобила: Ford Puma 1.7 125ph
- Status: Извън линия
Капачки за болтовета на вратите
Здравейте! Тъй като това е първият ми пост във форума, ще споделя, че от скоро съм собственик на Форд Пума 1.7 125 коня. Това е първата ми кола, и съм влюбен в нея
От Пловдив съм.
Тъй като всяка кола на старо си има проблеми, главнят на моята е че й липсват няколко от капачките на болтовете на вратите. Стара дума за тази на ръчката за отваряне на вратата (Шофьорската), и тази която е точно зад ръкохватката на подлакътника. Те са простички пластмасови капачки, които обаче никъде по магазините не ми предлагат. А в моргата няма да ми дадат, защото вървят заедно с корите на вратите.
Другото от което имам нужда е малката кукичка, на която се закача въженцето на кората на багажника. Моля, ви ако някой има информация къде да потърся и да намеря тези дреболии да ми пише. Ако някой продава също ще се радвам да му ги купя
Благодаря ви предварително!
Поздрави на всички!

Тъй като всяка кола на старо си има проблеми, главнят на моята е че й липсват няколко от капачките на болтовете на вратите. Стара дума за тази на ръчката за отваряне на вратата (Шофьорската), и тази която е точно зад ръкохватката на подлакътника. Те са простички пластмасови капачки, които обаче никъде по магазините не ми предлагат. А в моргата няма да ми дадат, защото вървят заедно с корите на вратите.
Другото от което имам нужда е малката кукичка, на която се закача въженцето на кората на багажника. Моля, ви ако някой има информация къде да потърся и да намеря тези дреболии да ми пише. Ако някой продава също ще се радвам да му ги купя

Благодаря ви предварително!
Поздрави на всички!

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Re: Капачки за болтовета на вратите
А ти питал ли си в някоя морга или просто разсъждаваш, защото тези неща най-често се подритват около или във разглобяваната кола и никой не им обръща внимание, накрая ги замитат и отиват в коша.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: Капачки за болтовета на вратите
НАСКО е напълно прав, вчера намерих 1 качка, точно такава каквато ти търсиш и такава която и на мен ми липсваше на задната врата.