СВАЛЯНЕ НА ВОЛАН НА FOCUS Mk2
-
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2010, 08:37
- Модел на автомобила: FORD FOCUS Mk2
- Status: Извън линия
СВАЛЯНЕ НА ВОЛАН НА FOCUS Mk2
Здравейте,
Имам Форд Фокус 2007, от който съм много доволен, но има някои забележки по качеството на изработката в купето.
Ако някой може да сподели как да сваля волана , за да го "тапицирам" с кожа, ще се радвам на всякаква помощ/информация
Благодаря
Имам Форд Фокус 2007, от който съм много доволен, но има някои забележки по качеството на изработката в купето.
Ако някой може да сподели как да сваля волана , за да го "тапицирам" с кожа, ще се радвам на всякаква помощ/информация
Благодаря
-
- потребител
Re: СВАЛЯНЕ НА ВОЛАН НА FOCUS Mk2
....Никой ли незнае?
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 13:47
- Модел на автомобила: 2006 Focus 1.6i
Сваля се страничният кожух на волана, после отзад се развиват 3 болта - два странични и един отдолу. Предният капак се издърпва и пада с въздушната възглавница. Оттам ще се види една гайка, която държи волана и се развива. Ако пипаш сам има риск да повредиш възглавницата. Все пак ако решиш, задължително откачи минуса на акумулатора и после откачи възглавницата от буксата й. Също така преди да свалиш волана си маркирай нож как точно пасва върху зъбците, за да не караш с крив волан после. А защо ти е да сваляш волана за претапициране като може и на място?
-
- потребител
Благодаря за съвета, намерих ги тези 3 болтчета, но уви нямам такава звезда за да ги развия.
Исках да го сваля, за да ми е по-удобно при шиенето на кожата,започнах на място, но не е много удобно.
Мерси все пак,като стане ще пусна снимка.
Исках да го сваля, за да ми е по-удобно при шиенето на кожата,започнах на място, но не е много удобно.
Мерси все пак,като стане ще пусна снимка.