ТЕЧ НА КОНДЕНЗА ОТ КЛИМАТИКА В КУПЕТО НА ФИЕСТА 1.25 97г.
-
- потребител
- Регистриран: 20 авг 2008, 01:13
- Модел на автомобила: FORD FIESTA
- Status: Извън линия
ТЕЧ НА КОНДЕНЗА ОТ КЛИМАТИКА В КУПЕТО НА ФИЕСТА 1.25 97г.
Колеги от както почнах да пускам климатика в тези жеги, имам следния поблем конденза не може да се изтече и част от него ми влиза в купето. Мисля че се е измъкнал някои маркуч и се изтича вътре. Искам да попитам някой нали е разглобявал от долу точно пред слоростния лост има една черна кутия и ако може да ми помогне и да каже как да я разглобя. Защото вупросния маркуч от кадето тече е там, днес се пробвах да я разглобя но не успях има някакви скоби свалих ги но не стана явно има някакав друг челъм.Ако някой знае нека да помогне.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: ТЕЧ НА КОНДЕНЗА ОТ КЛИМАТИКА В КУПЕТО НА ФИЕСТА 1.25 97г.
чЕлъма е такъв, че маркуча е хванат със скоба на кутията, а доло в пода просто се пъхва.
Окачваш скобата от кутията и го вадиш от пода.
Махаш каквото има из него, продухваш, бъркаш отдоло в отовора на кутията да не се е запречило нещо и там и сглобяваш
Окачваш скобата от кутията и го вадиш от пода.
Махаш каквото има из него, продухваш, бъркаш отдоло в отовора на кутията да не се е запречило нещо и там и сглобяваш

Последна промяна от paci на 16 юни 2010, 20:14, променено общо 1 път.
-
- потребител
Мерси колега за бързия съвет аз я видях въпросната скоба, но от самата кутия някаде тече но все пак ще го продухам маркуча може да се е запушил и да не може да изтича цялата вода, защото то все пак си излиза жода от долу но не всичката.Ще видя какво ще направя 

-
- потребител
Колега отпуших го пустият маркуч, беше пълен с някакви боклуци, и доста се беше запушил,ама го продухах и стана работата. Мерси много за помоща.