Подлакътник ФОКУС II
- PoMeO
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2009, 12:56
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v zetec '01
CT 7722 AH - Местоположение: Стара Загора
- Status: Извън линия
Re: Подлакътник ФОКУС II
А някой запознат с E-bay, понеже аз не съм пазарувал от там, да каже нещо за тази обява
http://www.ebay.de/itm/FORD-FOCUS-I-PAS ... 2c6736bc36" onclick="window.open(this.href);return false;
Какво е това нереално 1 евро?
http://www.ebay.de/itm/FORD-FOCUS-I-PAS ... 2c6736bc36" onclick="window.open(this.href);return false;
Господ на небето, Форд на шосето..!!!
http://pome0.snimka.bg/automobiles/moq- ... 6.15746189" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pome0.snimka.bg/automobiles/moq- ... 6.15746189" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2012, 15:39
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk3 1.6TDCi 95hp Sedan
Пазарувам редовно от eBay и никога не съм имал проблеми. Този линк за 1Е вече не е активен, но предполагам е било аукцион. Т.е. с наддаване. По този начин съм купувал неща на невероятно ниски цени само ти трябва малко късмет да не се закачи и някой друг в търга особено в последния момент.
По принцип обаче е по-удачно да търсиш в eBay.com, a не в eBay.de. Ако намериш същата стока не в Германия, а в ХонгКонг или Китай най-вероятно няма да имаш и транспортни разходи (а стоката наистина ще е една и съща).
По принцип обаче е по-удачно да търсиш в eBay.com, a не в eBay.de. Ако намериш същата стока не в Германия, а в ХонгКонг или Китай най-вероятно няма да имаш и транспортни разходи (а стоката наистина ще е една и съща).
- PoMeO
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2009, 12:56
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v zetec '01
CT 7722 AH - Местоположение: Стара Загора
Благодаря за информацията, колега 

Господ на небето, Форд на шосето..!!!
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 14:53
- Модел на автомобила: Ford Fokus
Привет момчета,
Нов съм във форума и имам един проблем. Търся подлакътник за Фокус 2008. От мненията по-горе нищо не намерих, за това ако някой може да ми помогне ще съм благодарен. В Мото Пфое ми искат 250 лева, което ми се вижда малко не реално.
Благодаря предварително.
Нов съм във форума и имам един проблем. Търся подлакътник за Фокус 2008. От мненията по-горе нищо не намерих, за това ако някой може да ми помогне ще съм благодарен. В Мото Пфое ми искат 250 лева, което ми се вижда малко не реално.
Благодаря предварително.
-
- потребител
Понеже и аз търся подлакътник макар и за МК3 ми е интересно какъв е модела който предлага Мото-Пфое? Попитах ги как изглежда, а те вдигат рамене и викат: поръчай го, плати го и като дойде ще видим.
Не е сериозно.
Сега... 250лв. са приемливи за наистина хубав подлакътник, но веднъж съм се парил с Дженеръс Ауто когато имах Опел. Тогава и на тях им платих даже 319лв., а те ми поставиха Армстер, ето го: http://www.ebay.com/itm/Ford-FOCUS-MK2- ... 2ea6cbaa57
Не че е лош, но го има навсякъде за 100лв.
Ако някой си е купувал подлакътник от Мото-Пфое нека сподели какъв е. Ако може и една снимчица би било чудесно и много полезно.

Сега... 250лв. са приемливи за наистина хубав подлакътник, но веднъж съм се парил с Дженеръс Ауто когато имах Опел. Тогава и на тях им платих даже 319лв., а те ми поставиха Армстер, ето го: http://www.ebay.com/itm/Ford-FOCUS-MK2- ... 2ea6cbaa57
Не че е лош, но го има навсякъде за 100лв.
Ако някой си е купувал подлакътник от Мото-Пфое нека сподели какъв е. Ако може и една снимчица би било чудесно и много полезно.
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 13:47
- Модел на автомобила: 2006 Focus 1.6i
Намираш 1 фокус с подлакътник, може от салона където са новите коли и им диктуваш номера на рамата му. Така лесно ще си поръчаш оригинален подлакътник. По принцип няма да е различен от армстер по качество, единственото предимство е, че оригиналните имат цяла опора отдолу и са доста по-здрави. А нз как си платил 300 кинта за част, която даже не се предлага оригинално за модела, можеш да ги съдиш за подобно отношение.
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Лошо няма,обаче оригиналният подлакътник заедно с конзолата струва доста повече от 300 лв.
-
- потребител
Конзолата с подлакъник на Фокус 3 е точно 240лв. когато си конфигурираш колата. А допълнителен оригинален подлакътник струва 250лв.
Т.е. първия вариант е по-евтин, но не е там въпроса. Просто лично за мен беше почти неизползваем подлакътника който върви с т.нар. "премиум конзола". Много назад стои и за да си подпра ръката трябва да пусна волана. Вчера видях на живо и пробвах предлагания от Мото-Пфое подлакътник като аксесоар за моята кола. Е това вече е съвсем различно. Облягам си цялата ръка и без да я вдигам си достигам комфортно волата и скоростите. Така, че за мен този вариант е по-добър.

Т.е. първия вариант е по-евтин, но не е там въпроса. Просто лично за мен беше почти неизползваем подлакътника който върви с т.нар. "премиум конзола". Много назад стои и за да си подпра ръката трябва да пусна волана. Вчера видях на живо и пробвах предлагания от Мото-Пфое подлакътник като аксесоар за моята кола. Е това вече е съвсем различно. Облягам си цялата ръка и без да я вдигам си достигам комфортно волата и скоростите. Така, че за мен този вариант е по-добър.
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Когато си я поръчваш-да,обаче ако си го купиш като резервна част е няколко пъти по-скъп.Само конзолата струва над 600лв. плюс самия подлакътник за още 300 плюс няколко панела за около 250 лв, а не слагам и малките добавки като поставка за монети, гумени подложки и други подобни.Исках да кажа,че ако искаш оригиналния подлакътник(такъв,какъвто е от завода) е по-добре да си го поръчаш,когато си поръчваш колата.Виждам,че заводският подлакътник не те устройва и за това си решил въпроса по друг начин,така че казаното от мен не се отнася за твоя случай,а може да се използва само като информация.JFS написа:Конзолата с подлакъник на Фокус 3 е точно 240лв. когато си конфигурираш колата.
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 13:47
- Модел на автомобила: 2006 Focus 1.6i
Колега, ще дадеш ли снимки как стои като го монтираш, не знаех, че мото-пфое предлагат и други части освен фабричните.
-
- потребител
Щом пристигне и го монтирам ще пусна снимки.
-
- потребител
Ето ги и обещаните снимки:

Качествено изработен. Без никакви прискърцвания и припуквания когато го натискаш с ръката. Горната част може да се плъзга напред още около 5-6см. Променлив е и по височина, така че може да се нагласи да е удобен за всеки. Вътре има три отделения като можете да си ги конфигурирате според нуждите понеже са със сваляеми прегради. Може би ако го бяха пуснали по-широк с 3-4см. нямаше да е излишно, но явно са искали да не пречи на ръчната спирачка в спуснато положение. Иначе може да се вдигне изцяло нагоре при нужда.
С две думи препоръчвам го.
Качествено изработен. Без никакви прискърцвания и припуквания когато го натискаш с ръката. Горната част може да се плъзга напред още около 5-6см. Променлив е и по височина, така че може да се нагласи да е удобен за всеки. Вътре има три отделения като можете да си ги конфигурирате според нуждите понеже са със сваляеми прегради. Може би ако го бяха пуснали по-широк с 3-4см. нямаше да е излишно, но явно са искали да не пречи на ръчната спирачка в спуснато положение. Иначе може да се вдигне изцяло нагоре при нужда.
С две думи препоръчвам го.
-
- потребител
- Регистриран: 30 май 2010, 14:18
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI 115hp '04
И все пак,знаете ли дали, ако се купи Armster-a ще е възможно закрепването без адаптор.Защото днеска звънях в топспийд и ми казаха,че нямат адаптори за Форд.А държа да е армстърския.
Focus-a e МК1.5

- marianski84
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2009, 20:40
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi '00
Здравейте,PoMeO написа:А някой запознат с E-bay, понеже аз не съм пазарувал от там, да каже нещо за тази обява
От e-bay си купих точно този подлакътник за Фокус МК1 и съм много доволен, пасва идеално на барчето между седалките-на мястото за пепелник, монтажа е лесен, излезе ми към 70 лв общо. Някой ако има интерес да ми пише на лични, сега го продавам за доста по-малко.
Снимки: