Обезшумяване на скърцащите части по купето
-
- потребител
- Регистриран: 25 фев 2016, 18:55
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 2008г.
- Status: Извън линия
Re: Обезшумяване на скърцащите части по купето
И при мен скърцаше. Имам познат в МП и той го оправи за две минути. Всичко е от облегалката на задната седалка. Сваляш облегалката и на желязото където закача закопчалката слагаш един оборот с изолирбанд и малко грес.
-
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2015, 18:18
- Модел на автомобила: Fiesta 2002 1.4/80
Вчера открих точно това решение. Една година ми отне.icoshaggy написа:И при мен скърцаше. Имам познат в МП и той го оправи за две минути. Всичко е от облегалката на задната седалка. Сваляш облегалката и на желязото където закача закопчалката слагаш един оборот с изолирбанд и малко грес.
При мен е от дясната страна.
- Paco_escobar
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2017, 18:08
- Модел на автомобила: Ford Focus C-Max
Здравейте, от скоро притежавам Фокус Ц-Макс 2003 1.8 бензин.При студен двигател се получава скърцане от "жабката" горе на таблото.Казвам жабка, защото незнам точното название.Не го използвам, защото е много плитко! Някой ако е отстранявал това скърцане моля да сподели.Предварително благодаря 

-
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2013, 18:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 '00 lpg
С гумена подложка за мебели, има различни дебелини или си правиш подходящаPaco_escobar написа: ↑22 яну 2018, 17:08Здравейте, от скоро притежавам Фокус Ц-Макс 2003 1.8 бензин.При студен двигател се получава скърцане от "жабката" горе на таблото.Казвам жабка, защото незнам точното название.Не го използвам, защото е много плитко! Някой ако е отстранявал това скърцане моля да сподели.Предварително благодаря![]()