Кутии за говорителите(тонколони) за Орион
-
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 10:35
- Модел на автомобила: Orion 1.8D Ghia
- Status: Извън линия
Кутии за говорителите(тонколони) за Орион
Привет на всички!
Колата е Орион 89г. 1.8Д чиа. Става въпрос за пластмасите, които са отпред в краката от двете страни и за металните носачи зад тях, в които се монтират говорителите.
Преди две години едни майстори ми ги затриха и не знам вече къде да търся... навсякъде вдигат рамене. Грозна работа е без тях и говорители не мога да сложа. Ако някой може да помогне ще съм изключително благодарен!
Колата е Орион 89г. 1.8Д чиа. Става въпрос за пластмасите, които са отпред в краката от двете страни и за металните носачи зад тях, в които се монтират говорителите.
Преди две години едни майстори ми ги затриха и не знам вече къде да търся... навсякъде вдигат рамене. Грозна работа е без тях и говорители не мога да сложа. Ако някой може да помогне ще съм изключително благодарен!
- FordUser
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2006, 13:46
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 73 коня
- Status: Извън линия
Re: Кутии за говорителите(тонколони)
Ако си от София, аз мисля че знам откъде може да го намериш, но не знам как да ти го обясня. Моргата се намира точно на завоя на автобус 11 към Овча Купел ( незнам как се водеше улицата) .George написа:Привет на всички!
Дадоха ми и виз. картичка и ако я намеря ще постна адреса.