Стъкла Мондео
Стъкла Мондео
може ли някои да ми каже колко струват челно предно стъкло за форд мондео мк2 1999 хечбек халоген и заден стоп-мигач
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Конкретната цена ще ти я кажат като си поръчаш стъклото. Вчера направих точно това. За Скорпиото предното стъкло е около 170 лв. като 124 лв. е стъклото 15 лв. е силиконовото лепило и 20-30 лв. е монтажа.
Ако искаш с тъмна ивица в горния край с 4-5 лв. отгоре, а ако искаш с вграден нагревател цената на стъклото е над 500 лв.
Препоръчвам ти да ходиш с колата за стъкло, защото се оказва, че има тонирани стъкла. Дори вчера като ходих без колата гледахме едно Мондео с тонирани стъкла и продавача ми каза да закарам колата да не стане грешка и се оказа прав. За мен стъклото си е бяло, но за него (а така се оказа и в действителност) е зелено.
Ако искаш с тъмна ивица в горния край с 4-5 лв. отгоре, а ако искаш с вграден нагревател цената на стъклото е над 500 лв.
Препоръчвам ти да ходиш с колата за стъкло, защото се оказва, че има тонирани стъкла. Дори вчера като ходих без колата гледахме едно Мондео с тонирани стъкла и продавача ми каза да закарам колата да не стане грешка и се оказа прав. За мен стъклото си е бяло, но за него (а така се оказа и в действителност) е зелено.
-
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2007, 00:03
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V, 95'
- Контакти:
- Status: Извън линия
Така е! Вчера проверих цената на челно стъкло за моята "Тупалка" и се оказа, че цените са м/у 140 и 200лв, като в цената е за едно и също стъкло (без реотани, зелено, с тъмната лента в горния част, с лепенката за огледалото за обратно,силоконите и виждане с включен монтаж).Gate написа:То май на всички фордовци са им леко тонирани в зелено джамовете(оригиналните де)!
Ако някой се интересува, къде е най-евтино да ми пише на ЛС, за да не става реклама