Как се сваля огледалото за задно виждане?
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Как се сваля огледалото за задно виждане?
Много от вас са имали проблеми със закрепването на огледалото да задно виждане в купато, но не съм чул някой да се е опитвал да го свали.
Преди месец смених предното стъкло и пичовете лепнали огледалото на мястото фиксирано от завода. Да обаче то е за автомобили без чесовник вграден в плафона. И сега огледалото е наполовина скрито от този блок. Това нямаше да ми е проблем, но немога да си закрепя второто огледало, в което е вградена индикацията за парктроника.
Някой знае ли начин за сваляне без да се повреди стъклото?
Преди месец смених предното стъкло и пичовете лепнали огледалото на мястото фиксирано от завода. Да обаче то е за автомобили без чесовник вграден в плафона. И сега огледалото е наполовина скрито от този блок. Това нямаше да ми е проблем, но немога да си закрепя второто огледало, в което е вградена индикацията за парктроника.
Някой знае ли начин за сваляне без да се повреди стъклото?
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ако за залепването са използвали двойно залепващо фолио,с по силен сешоар се нагрява стъклото от външната странаи се дърпа огледалото.Обаче много от тези мастери използват бързо залепващи лепила,защото една такава оригинална лепенка струва 2-3лв,аз съм купувал такава,а локтайд примерно е 1лв тубичката. 

- IVAN_SA
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 00:18
- Модел на автомобила: Ескорт 93 1.3 mi комби
Ако е залепено с двустранно залепваща лепенка чалъма май беше да прекараш тънка корда или струна между стъклото и статива на огледалото.После само почистваш двете повърхности от старата и поставяш огледалото с нова лепенка където ти е удобно.Ама ако са ползвали лепило някакво....направо си в приключение 
Я ,градския ме изпревари докато пиша

Я ,градския ме изпревари докато пиша

Последна промяна от IVAN_SA на 10 апр 2007, 10:31, променено общо 1 път.
- krava_i_pile
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2005, 13:43
- Модел на автомобила: Фиеста 1.1 Ghia 90-та карбуратор, АГУ Landi Renzo
- Контакти:
da
ацетона без проблем маха секундните лепила.......знам от опит..бях си залял предния калник и съответно засъхна на секундата.ацетона го отстрани веднага