Пастиране и Полиране
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Пастиране и Полиране
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Сега ми хрумна, но не е ли по-добре вместо да се полира/чувал съм, че за да има ефект се прави на всеки 6 м, от колега с корадо/ да се лакира само без боядисване. Това поне ще трае няколко години! А иначе полирането изтънява лаковото покритие.
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2020, 17:56
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.8 бензин 125к.с., 2006г.
Благодаря за отговорите!
Руснака в клипчето демонстрираше как се използва-натопи с препарата парцалче и леко натъркваше повърхността-не силно и продължително, като с полир-паста. Ще се опитам да го намеря и да спра на пауза, когато показва химията. Цени не коментираше, инак тези, които изпрати Васко наистина ми "харесаха"!
Пепи-едно лакране е добро решение, но ще струва почти, колкото цялостно пребоядисване.
Ще се зазяпам подробно по това, което изпрати Оги-на първо четене(гледане) виждам, че основно е за стъкла и витрини...
Руснака в клипчето демонстрираше как се използва-натопи с препарата парцалче и леко натъркваше повърхността-не силно и продължително, като с полир-паста. Ще се опитам да го намеря и да спра на пауза, когато показва химията. Цени не коментираше, инак тези, които изпрати Васко наистина ми "харесаха"!

Пепи-едно лакране е добро решение, но ще струва почти, колкото цялостно пребоядисване.
Ще се зазяпам подробно по това, което изпрати Оги-на първо четене(гледане) виждам, че основно е за стъкла и витрини...
Много автомати-слаби резултати!
- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Цериевият (ди)оксид си е просто керамичен абразив с много малко зърно и става за полиране на всякакви повърхности - зависи колко натискаш и колко дълго полираш.