за сиера
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
за сиера
колеги на сиерата не виждам да има парно и ви питам има ли въобще и куде се намира,като изключим варинта за вентилатора.
някакво друго копченце някъде скрито и защото май отделно парно няма.
кажете ми прав ли съм или в грешка
някакво друго копченце някъде скрито и защото май отделно парно няма.
кажете ми прав ли съм или в грешка

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- jojo
- потребител
днес понеже пътувах и още няколко човека и стана на въпрос за парно.
понеже други коли с които съм имал опит също са имали този вид ''инсталация'' ,но имат и допълнително отделно парно,дори и старите ''русначета'' и затова питам,защото хартиена връзка при мен е скъсана и нямах отопление в колата,защото връзката с двигателя е разделена и затова питам
понеже други коли с които съм имал опит също са имали този вид ''инсталация'' ,но имат и допълнително отделно парно,дори и старите ''русначета'' и затова питам,защото хартиена връзка при мен е скъсана и нямах отопление в колата,защото връзката с двигателя е разделена и затова питам
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
еми тъп съм наистина и не мога да схвана за какво става думаjojo написа:днес понеже пътувах и още няколко човека и стана на въпрос за парно.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
И аз се обърквам когато наричат вентилатора "парно"doctordre написа:еми тъп съм наистина
Жожо май няма топло и затва реве.
При вас не ли с клапа която да определя дали ще взима топъл въздух от радяторчето или хладен от атмосферата.
Циркулация през радяторчето имате постоянно.
И заглавието също е много просвещаващо

- doctordre
- потребител
- Контакти:
да ти кажа не съм запознатpaci написа:И аз се обърквам когато наричат вентилатора "парно"doctordre написа:еми тъп съм наистина
Жожо май няма топло и затва реве.
При вас не ли с клапа която да определя дали ще взима топъл въздух от радяторчето или хладен от атмосферата.
Циркулация през радяторчето имате постоянно.
И заглавието също е много просвещаващо

- jojo
- потребител
да на сиерката е само това,няма допълнително.
сега вярно че сега нямам топло но след нова година ще си взема съединението което ми се скъса някакот студа.
а и сиерите с клима са по различни и имат повече позиций,а и климатика си е климатик.
сега вярно че сега нямам топло но след нова година ще си взема съединението което ми се скъса някакот студа.
а и сиерите с клима са по различни и имат повече позиций,а и климатика си е климатик.
- doctordre
- потребител
- Контакти:
ААААААА, е ако е такова... на това му се вика печкаGeorgiev написа:Човека май пита за парно като на запорожците.Те имат такова отделно дето си се пали и си топли. Нямам представа на какъв принцип но е с бензин. Или и аз съм тъп и немога да схвана въпроса.