Мото Пфое са ...
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
- Status: Извън линия
Мото Пфое са ...
Здравейте колеги,
наскоро имах малък инцидент с моят Фокус , ПТП на връщане от ски. Както и да е лед и подхлъзване и доста поражениа от кола и канавката...класика.
Каското покрива щетите, всичко е идеално....но
Взимам си колата от Мото Пфое оправена отвън, горе долу, но отвътре ОТВРАТ! цялата пластмаса е издана, мърсотия до шия, стъклата изцапни с нещо, което не се маха...абе какво да ви кажа, вече колата ми изглежда като стара! Оплаках се , но ми казаха: ,,ми много сме заети и работим така. Нали ти оправихме колата!'' Абе....
Мисълта ми е пазете се от Мото Пфое и дано да не ви се налага!
наскоро имах малък инцидент с моят Фокус , ПТП на връщане от ски. Както и да е лед и подхлъзване и доста поражениа от кола и канавката...класика.
Взимам си колата от Мото Пфое оправена отвън, горе долу, но отвътре ОТВРАТ! цялата пластмаса е издана, мърсотия до шия, стъклата изцапни с нещо, което не се маха...абе какво да ви кажа, вече колата ми изглежда като стара! Оплаках се , но ми казаха: ,,ми много сме заети и работим така. Нали ти оправихме колата!'' Абе....
Последна промяна от Itskin на 07 фев 2009, 07:44, променено общо 2 пъти.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: Мото Пфое са ...
Защо я взе в този вид? Имаш право да не подпишеш протокола по каското докато не останеш доволен. Пък и после може да подадеш възражение доколкото знам... Може да пуснеш официално оплакване и в Мото.Пфое.Itskin написа:Здравейте колеги,
Взимам си колата от Мото Пфое оправена отвън, горе долу, но отвътре ОТВРАТ! цялата пласма е издана, марсотиа до шия, стъклата изцапни с нещо, което не се маха...абе какво да ви кажа, вече колата ми изглежда като стара! Оплаках се , но ми казаха: ,,ми много сме заети и работим така. Нали ти оправихме колата!'' Абе....
Хубаво е да напишеш и за кой сервиз точно става дума.
- Itskin
- потребител
Здравейте,
става дума за Мото Пфое Люлин! Да ти кажа всех колата защото е много тъпо да плащаш лизинг и да нямаш кола месец и половина!
Но оплакване ще пусна дори си мисля да го направя и в Форд Германия.
става дума за Мото Пфое Люлин! Да ти кажа всех колата защото е много тъпо да плащаш лизинг и да нямаш кола месец и половина!
- georgiyog
- потребител
- Регистриран: 16 май 2008, 23:08
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.25 16v
- Контакти:
праф си колега трябва да направиш каквото трябва,да вземеш съответните мерки крайно време е да се разбере в тая държава че не може все така да лъжат и мамят хората както си искат и да използват разни вратички от тук и таме само и само да те прекарат!има си ред крайно време е трябва да српът тия мошенническите работи.има много хора коите се правят на майстори по сервизи и тук и таме,много малко са хората които наистина разбират!Itskin написа:Здравейте,
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Има и комисия за защита на потребителите.
Вярвайте че работи в защита на нас Потребителите .
Аз няколко пъти съм ги ползвал и съм доволен.
Вярвайте че работи в защита на нас Потребителите .
Аз няколко пъти съм ги ползвал и съм доволен.

- ffmk1l
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2008, 14:16
- Модел на автомобила: Focus MK1 2.0 Zetec
Колегата е прав, свържи се с комисията, сериозни са и ще ти отговорят веднага.
- Itskin
- потребител
Колеги,
много се радвам, че усештам подкрепящ дух. Наистина, трябва да се разбере, че не сме маймуми и не трябва да си мълчим и да търпим идиотщини!
Мерси за съветите!
Само си мисля, че такива инициативи биха отключили типично майсторска/ българска черта на " отмъстителност".
Благодаря
много се радвам, че усештам подкрепящ дух. Наистина, трябва да се разбере, че не сме маймуми и не трябва да си мълчим и да търпим идиотщини!
Мерси за съветите!
Само си мисля, че такива инициативи биха отключили типично майсторска/ българска черта на " отмъстителност".
Благодаря