Питане относно задната броня на Мондео
- u1313
- потребител
- Регистриран: 04 сеп 2006, 22:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD, 90hp, 99 набор
- Status: Извън линия
Питане относно задната броня на Мондео
Колеги, някой може ли да ми каже дали под цялата броня на Мондео ТД, 99 г. трябва да има пяна или каквото там е? Защото при мене има само от двете страни по около 30 см. а в средата няма нищо. Няколко пъти лекичко ми натискат бронята и тя се пука веднага, подозирам че някога някой е махнал пълнежа по средата но не съм сигурен. И ако е така, дали мога да взема от пяната за алуминиева дограма и да си го допълня?
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Питане относно задната броня на Мондео
Трябва да има по цялата броня пяна.
Ако няма както казваш - вероятно преди теб е сменяна бронята с голямо менте
Мойта стара броня изтърпя един удар с 20км/ч право отзад, след което на удар с около 30км/ч обаче под ъгъл - отзад вляво - се откърти. След това новата тайванска си я взех пак с пяна цялата, ама оттогава не са ме удряли и не мога да споделя впечатления...
Да я напълниш - съмнява ме че ще успееш - трябва с нещо да я затвориш отгоре, за да може пяната като се разширява да полепне добре по пластмасата, а не просто да се надига.
Има тунинг манияци, дето си отливат с пяна брони, вежди и прочие... някой от тях ако сподели нещо
Ако няма както казваш - вероятно преди теб е сменяна бронята с голямо менте

Мойта стара броня изтърпя един удар с 20км/ч право отзад, след което на удар с около 30км/ч обаче под ъгъл - отзад вляво - се откърти. След това новата тайванска си я взех пак с пяна цялата, ама оттогава не са ме удряли и не мога да споделя впечатления...
Да я напълниш - съмнява ме че ще успееш - трябва с нещо да я затвориш отгоре, за да може пяната като се разширява да полепне добре по пластмасата, а не просто да се надига.
Има тунинг манияци, дето си отливат с пяна брони, вежди и прочие... някой от тях ако сподели нещо