котки ми издраха колата-помощ
- pushkata
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2005, 10:24
- Модел на автомобила: Ескорт-Орион 91г. 1.4 CVH
- Контакти:
- Status: Извън линия
котки ми издраха колата-помощ
..колеги кажете какво да правя? имам яки драскотини, боята е пробита, вижда се чак бялото от долу. Как да се оправям ? ИМА ЛИ НАЧИН? леле ще полудея...
Mlad sym i zelen, no se opitvam da se u4a : )
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
На мен пък преди няколко дена някой ми надрал на предния капак пречупен кръст
Купих си водна шкурка 2000 полях с вода и леко търках. След това полираща паста за коли и уж се позаличи ама пак се вижда. През почивните дни ще мина още няколко пъти с полир пастата. А един приятел ми спомена че по магазините за авто-козметика се продавали разни "пастили" с които запълваш драскотините и после пак с полир паста. Имало ги в различни цветове. Ще потърся и от тях.

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Значи тази водна шкурка 2000 е много финна и отнема съвсем малък слой. Не трябва да се натиска много като се търка с нея. После става едно леко матово където е търкано а с полир пастата след това пак става лъскаво.
Абе май ще пребоядисвам аз предния капак ама да видим кога ще ми останат пари.....тъкмо мога да си направя и Bad Boy bonnet (да скося капака малко над фаровете)
Абе май ще пребоядисвам аз предния капак ама да видим кога ще ми останат пари.....тъкмо мога да си направя и Bad Boy bonnet (да скося капака малко над фаровете)
- pushkata
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2005, 10:24
- Модел на автомобила: Ескорт-Орион 91г. 1.4 CVH
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... =%EB%E0%EA" onclick="window.open(this.href);return false;
Тук попаднах на една тема която може да еинтересна за нас - пострадалите. Може малко да се пръсне тук - там (след малко шкурене де) и посел отгор малко лак и това ще струва около 30 лева според това което пише там.
Тук попаднах на една тема която може да еинтересна за нас - пострадалите. Може малко да се пръсне тук - там (след малко шкурене де) и посел отгор малко лак и това ще струва около 30 лева според това което пише там.
Mlad sym i zelen, no se opitvam da se u4a : )