Какво има под таблото на Мондеото ми!
-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
- Status: Извън линия
Какво има под таблото на Мондеото ми!
Ами това, неприятна гледка
. Четири часа съм разглобявал и още не съм стигнал до радиаторчето на климатика /изпуска /. Имам и въпроси но те ще са в други раздел.

Небойте се роби Спартак е с вас!
-
- потребител
- Регистриран: 16 сеп 2005, 11:22
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 combi 96.; MK1
Да бе ясно ми е как става щото малко се занимавам с хладилници и малко с климатици та и аз имам такава джаджа ама е доста чувствителна -засича теч от порядъка 6-7 г за година. Та значи като вкараш тая сонда в купето и вече започва да писука и с нея не е гаранция че може да се засече 100процента къде е,та просто ми беше интересно как го разбраха че точно от там изпуска преди да имаш достъп до там ? Има и друг начин -вкарва се оцветен агент и там където има теч -сам се сещаш....но ти явно си сигурен къде е щом си свалил таблото. Та относно оная снимка от другата ти тема успя ли да отвориш ония връзки ?
-
- потребител
- Регистриран: 16 сеп 2005, 11:22
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 combi 96.; MK1
Там в другата ти тема някой беше казал-разкачват се с едни специални клещи и ти препоръчвам и ти да го направиш така, за 5 мин работа е, няма да ти излезе кой знае колко дори да се наложи да си платиш за това,но в никакъв случай не ги режи с флекса, както искаше-първо са много скъпи и второ има голяма опасност да си напълниш системата с боклуци ,а това е много лошо-ще ти създаде проблеми после.УСПЕХ !