Китайско задно стъкло от moto pfohe?
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 13:47
- Модел на автомобила: 2006 Focus 1.6i
- Status: Извън линия
Китайско задно стъкло от moto pfohe?
Здравейте колеги, счупи ми се задното стъкло и в мото пфое ми предлагат китайски за около 150 лева и немско на форд за около 500 лева. Немското е с доставка и може доста да се забави, а другите ги имат на склад понеже предимно с тях работели. Тъй като съм притиснат откъм време, пък и парите са много различни, се замислям за китайското и искам да питам някой дали има впечатления от тези стъкла и какви са.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Re: Китайско задно стъкло от moto pfohe?
Аз имам впечатление от китайско, но челно за Мондео. Перфектно е.
Всечко си има. Нямам забележки.
НОООООО аз го смених при кобра, т.е. те го смених при мен - дойдоха на адрес и всичко ми излезе с 10-тина лева по-малко от цената дето в МП ти искат само за стъклото.
Всечко си има. Нямам забележки.
НОООООО аз го смених при кобра, т.е. те го смених при мен - дойдоха на адрес и всичко ми излезе с 10-тина лева по-малко от цената дето в МП ти искат само за стъклото.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
задно стъкло китайско,тонирано с работещи близо година реотани +монтаж и доживотна гаранция за течове = 120 лв(за моята кола)
поне толкова беше когато го сменях -автостъкла Мустанг,избрах нея тъй като близо до мястото където живея имат сервиз за смяна ,
китайските и турските стъкла се внасят за всички фирми от едно и също място и цените им са еднакви (изключваме МП)
една година преди да го сменя се интересувах колко струва ,че не ми работеха реотаните въобще и неможех да ги поправя
тогава беше 180 лв.
като ти гледам колата от профила ,100% имаш каско,стъкла се поемат от застрахователя изцяло (поне за предното)
така,че щом друг плаща слагай оригинално -к"во ти пука че е скъпо
поне толкова беше когато го сменях -автостъкла Мустанг,избрах нея тъй като близо до мястото където живея имат сервиз за смяна ,
китайските и турските стъкла се внасят за всички фирми от едно и също място и цените им са еднакви (изключваме МП)
една година преди да го сменя се интересувах колко струва ,че не ми работеха реотаните въобще и неможех да ги поправя
тогава беше 180 лв.
като ти гледам колата от профила ,100% имаш каско,стъкла се поемат от застрахователя изцяло (поне за предното)
така,че щом друг плаща слагай оригинално -к"во ти пука че е скъпо

времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 13:47
- Модел на автомобила: 2006 Focus 1.6i
Реших да слагам оигинално, ако го доставят бързо. Ако не, китайското.