Избор боя
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2013, 11:59
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2004
- Status: Извън линия
Избор боя
Здравейте колеги,
Извинявам се за може би тъпичкия въпрос, но бихте ли могли да ме ориентирате как мога да открия точния цвят на боята на фокуса ми. Предстои ми лека козметична корекция на външната боя и се чудех как да открия точния цвят (номер на рама?) и съответно откъде да я купя? Труда по китосването и боядисването ще са ми без пари, просто трябва да си купя боята, но за да не сбъркам цвета, ми трябва вашия съвет.
Благодаря предварително.
Поздрави
Извинявам се за може би тъпичкия въпрос, но бихте ли могли да ме ориентирате как мога да открия точния цвят на боята на фокуса ми. Предстои ми лека козметична корекция на външната боя и се чудех как да открия точния цвят (номер на рама?) и съответно откъде да я купя? Труда по китосването и боядисването ще са ми без пари, просто трябва да си купя боята, но за да не сбъркам цвета, ми трябва вашия съвет.
Благодаря предварително.
Поздрави
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Re: Избор боя
Би трябвало на табелката пред двигателя (като вдигнеш предния капак) да има номера/кода на боята.
Ако колата е стояла все навън и има промяна в цвета от стареенето на боята, бояджията знае как да направи проби и корекция на цвета, до пълното съвпадение.
Друг вариант е сваляне обикновено капачката на резервоара и с нея при компютъра, с който се прави боята.
Ако колата е стояла все навън и има промяна в цвета от стареенето на боята, бояджията знае как да направи проби и корекция на цвета, до пълното съвпадение.
Друг вариант е сваляне обикновено капачката на резервоара и с нея при компютъра, с който се прави боята.
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2013, 11:59
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2004
Много благодаря.
А къде мога да отида в София да ми направят боя?
Мерси и успешна седмица.
А къде мога да отида в София да ми направят боя?
Мерси и успешна седмица.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Аз си правих на ул. Пиростска и бул. Константин Величков. Като завиеш от Величков по Пиротска- към центъра, веднага в дясно- малко магазинче. Отидох с колата, човекът я погледна, и ми напълни във флакон,-/ по мое желание/ същата боя, купих си и лак.
Успех.
Успех.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Ако не там - има един пич на Хладилника срещу обръщалото на трамваите (или малко преди него) на бул. Черни връх.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!