Дайте съвет как се демонтира калник Фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2006, 13:12
- Модел на автомобила: Фиеста '99 1250cc
http://www.dvestaleva.com - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Дайте съвет как се демонтира калник Фиеста
Здравейте, колеги ето,че и поредната ми кола получи бойно кръщение по софийските улици
Очуках и калника и едната врата.На първо време ми трябва описание как се сваля калника,че не мога да отварям вратата а съм само с 2 (в момента - една).Също така чакам предложения за преден десен калник ако някой има под ръка(черен металик най-добре).

-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2006, 13:12
- Модел на автомобила: Фиеста '99 1250cc
http://www.dvestaleva.com - Местоположение: София
- Контакти:
:(
Уаааа вярно ли ? лоша работа... щом трябва

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Ей хора - значи аз съм изключениеbilly_boy написа:Както на всички фордове така и при теб калника трябва да го изрежеш за да го свалиш. Не се държи нито с рапидки нито нищо а е заварен.

На моето Мондео MKІ калниците /предните естествено/ са хванати само с рапидки и никакви точкови или други видове заварки. Нека просто човека да погледне калника, след като си отвори предния капак, и ще види дали има рапидки или е заварен.

- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Ако ти е оригинално така си късметлия чесно казано.Brock написа:Ей хора - значи аз съм изключениеbilly_boy написа:Както на всички фордове така и при теб калника трябва да го изрежеш за да го свалиш. Не се държи нито с рапидки нито нищо а е заварен.![]()
На моето Мондео MKІ калниците /предните естествено/ са хванати само с рапидки и никакви точкови или други видове заварки. Нека просто човека да погледне калника, след като си отвори предния капак, и ще види дали има рапидки или е заварен.
Ей сега ще прикача и снимки, за по-нагледно
![]()