МОндео ТДИ,или бенз?
-
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2005, 18:55
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 Zetec ST
- Контакти:
- Status: Извън линия
МОндео ТДИ,или бенз?
Мондео ТДИ,или 2.0 бенз.? И двете чиа,със сички екстри,и двете са комбита,само дето дизела е с кожа и е от Австриа,а бенза е от Италия!И двете са перфектни,бенза е с 500 лв по ефтин,а кажете сега?
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Въпреки, че съм фен на бензиновите, още повече 2.0, при тези цени на горивата аз бих избрал дизела. С газови уредби не ми се занимава. Все пак огледай тази Австрийската за ръжди. Ако се спреш на Италиянската гледай мотора и разхода на гориво да е поне близък до каталожния.
Мойта Фиеста е от Италия и като я взех имах проблеми с разхода. Иначе откъм ръжда е супер. Поне видимо няма никъде.
Мойта Фиеста е от Италия и като я взех имах проблеми с разхода. Иначе откъм ръжда е супер. Поне видимо няма никъде.
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
Дизелът върви добре. Но ми е по-интересно на какво казваш "всички" екстри?
Балдъзата е с дизеловия мотор - като гледам как го мачка .....значи е много държелив. аз като съм го карал - доста върви. аз както виждаш карам на газ - неоудобното е че подмятам резервната гума в багажника и на практика ако търсиш икономия има голяма разлика, особен в набирането м/у газ/бензин. Тов, кооето се препоръчва е газова инжекция - някой във форума беше слага на скоро - 1300лви говореше за добър разход и динамика
иначе колата е стабилна и с добро поведение на пътя (добре влиза в завой, стегнато преминава неравности)
Балдъзата е с дизеловия мотор - като гледам как го мачка .....значи е много държелив. аз като съм го карал - доста върви. аз както виждаш карам на газ - неоудобното е че подмятам резервната гума в багажника и на практика ако търсиш икономия има голяма разлика, особен в набирането м/у газ/бензин. Тов, кооето се препоръчва е газова инжекция - някой във форума беше слага на скоро - 1300лви говореше за добър разход и динамика
иначе колата е стабилна и с добро поведение на пътя (добре влиза в завой, стегнато преминава неравности)