Има ли читав Форд за 6000 лева?
-
- потребител
- Регистриран: 29 дек 2007, 03:32
- Модел на автомобила: нямам кола
- Status: Извън линия
Има ли читав Форд за 6000 лева?
Весели празници на всички!!!
Имам нужда от вашия съвет.
Доста време карах Опел, но имам много приятели които са доволни и карат Форд. Сега съм без кола и реших новата ми кола да е Опел или Форд.
Бюджетът ми е около 6000 лева, включително разходите по първоначалното обслужване на автомобила.
Ориентирал съм се към кола среден размер – нито много голяма (Скорпио), нито много малка ( Фиеста).
Предпочитам колата да е бензин, защото карам повече от 30000 км годишно и след време като успея да отделя още парички ще газифицирам.
Желателно е колата да е с мощен двигател – не състезателна, но с добра динамика и возия (над 100 коня)
Първоначално мислех да ходя до Германия или Словения, но впоследствие реших че е по добре да отделя повечко време за търсене в България и да взема нещо внимателно подбрано.
Кой модел ще ми препоръчате и с кой двигател?
Има ли читави Фордове у нас за тези пари?
Благодаря предварително за отговорите ви!
Имам нужда от вашия съвет.
Доста време карах Опел, но имам много приятели които са доволни и карат Форд. Сега съм без кола и реших новата ми кола да е Опел или Форд.
Бюджетът ми е около 6000 лева, включително разходите по първоначалното обслужване на автомобила.
Ориентирал съм се към кола среден размер – нито много голяма (Скорпио), нито много малка ( Фиеста).
Предпочитам колата да е бензин, защото карам повече от 30000 км годишно и след време като успея да отделя още парички ще газифицирам.
Желателно е колата да е с мощен двигател – не състезателна, но с добра динамика и возия (над 100 коня)
Първоначално мислех да ходя до Германия или Словения, но впоследствие реших че е по добре да отделя повечко време за търсене в България и да взема нещо внимателно подбрано.
Кой модел ще ми препоръчате и с кой двигател?
Има ли читави Фордове у нас за тези пари?
Благодаря предварително за отговорите ви!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
За тези пари ще вземеш много читаво Мондео със всякакви екстри. Предвид пробега според мен ще ти е по-изгодно TD отколкото Газ. Верно 1км на газ излиза малко по-евтино от Нафтата, но когато се отчетат разходите по отстраняване щетите от Газта икономията отива по Дяволите.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
аз залагам на фокуса по пъргав е от мондеото пък и парите ще ти стигнат
всъщност много зависи за какво ще се ползва колата
за градски автомобил или като втори за извънградско
ако е за градско по добре е фокуса щото градското във Варна е почти като в София т.е. много зле
пък и не е необходимо да слагаш газ просто не е оправдано тия коли харчат малко
ако е за градско по добре е фокуса щото градското във Варна е почти като в София т.е. много зле
времето е като парите-никога не стига
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
е какъв е тоя фокус за 5000лвpepy1 написа:аз залагам на фокуса по пъргав е от мондеото пък и парите ще ти стигнат

- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Ford Focus Добави в бележника Детайлен прегледdoctordre написа:е какъв е тоя фокус за 5000лвpepy1 написа:аз залагам на фокуса по пъргав е от мондеото пък и парите ще ти стигнат
пък и не е необходимо да слагаш газ просто не е оправдано тия коли харчат малкоако са толкова спаднали цените дайте да тичаме да купуваме преди да са свършили
МАРКИРАЙ ОБЯВАТА ЗА ПЕЧАТ 3000 ЛВ.
дата на произв. - декември 2000 г., пробег - 138000 км, цвят - Tъмно син
Особености - 4(5) Врати, Климатик, Стерео уредба
Детайлен преглед
Ford Focus 1.6 i Добави в бележника Детайлен преглед
МАРКИРАЙ ОБЯВАТА ЗА ПЕЧАТ 5000 ЛВ.
дата на произв. - февруари 1999 г., пробег - 30000 км, цвят - Черен
Особености - 4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Оглед..., тел.: 0888350350
Детайлен преглед
Ford Focus Добави в бележника Детайлен преглед
дата на произв. - 2000 г., цвят - ЧЕРЕН
Особености - Климатик, Нов внос
Детайлен преглед
МАРКИРАЙ ОБЯВАТА ЗА ПЕЧАТ 5500 ЛВ.
дата на произв. - декември 1999 г., пробег - 130000 км, цвят - Сребърен
Особености - 2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, З...
Детайлен преглед
МАРКИРАЙ ОБЯВАТА ЗА ПЕЧАТ 5700 ЛВ.
дата на произв. - май 1999 г., пробег - 151000 км, цвят - Сив
Особености - 4(5) Врати, ABS, Airbag, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайз...
Детайлен преглед
Ford Focus 1600 16v. Добави в бележника Детайлен преглед
ел фарове. София младост 4. доп. тел. 0878828820 , тел.: 0885831037
Детайлен преглед
копирано от мобиле бг
забележка -единия от автомобилите е катастрофирал
времето е като парите-никога не стига
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
понякога се случват много добри попадения на леко ударени автомобили на добра цена.Но трябва да си ги търсиш сам по чужбината.....главно Италия.
Иначе за парите,които си проготвил си вземи кола на стойност 2000лв по ниско,защото да не кажеш после "тоя форд много се разваля и много му скъп ремонта".
Каквато и марка да вземеш за тези пари ще е втора употреба на поне 100000км ,а от такива всичко можеш да очакваш,въпрос на късмет.Първия ми ескорт го притежавах 7г.ако ти кажа,че само масло 1 ремък и свещи за друго не се сетих,а го карах и на газ
Втория не можа много да се задържи при мен,но и той беше на късмет,със страхотен двигател на 113000км сервизни документи,палеше като нов и нема ниски обороти,не може да тръгне,загрява или др.таквиа.В момента съм с мондео от 1 месец за сега само свещи и 2 крушки на таблото смених,но 209-те хиляди си оказват влияние явно.Има неща за пипване,съединителя го очаквам на пролет да ревне.....
И как се разписах...
Както и да е,да ти кажа за последно,че трудно ще намериш голяма кола(мондео/фокус)на 90 000км и на 10 г.Виж някоя фиеста със сигурност ще е на толкова.
Иначе за парите,които си проготвил си вземи кола на стойност 2000лв по ниско,защото да не кажеш после "тоя форд много се разваля и много му скъп ремонта".
Каквато и марка да вземеш за тези пари ще е втора употреба на поне 100000км ,а от такива всичко можеш да очакваш,въпрос на късмет.Първия ми ескорт го притежавах 7г.ако ти кажа,че само масло 1 ремък и свещи за друго не се сетих,а го карах и на газ

Втория не можа много да се задържи при мен,но и той беше на късмет,със страхотен двигател на 113000км сервизни документи,палеше като нов и нема ниски обороти,не може да тръгне,загрява или др.таквиа.В момента съм с мондео от 1 месец за сега само свещи и 2 крушки на таблото смених,но 209-те хиляди си оказват влияние явно.Има неща за пипване,съединителя го очаквам на пролет да ревне.....
И как се разписах...
Както и да е,да ти кажа за последно,че трудно ще намериш голяма кола(мондео/фокус)на 90 000км и на 10 г.Виж някоя фиеста със сигурност ще е на толкова.
-
- потребител
- Регистриран: 29 дек 2007, 03:32
- Модел на автомобила: нямам кола
Здравейте отново!
Благодаря за мненията.
Аз живея във Варна, но колата няма да се кара толкова много в града, за ходене из центъра аз предпочитам такси или дори пеш - по бързо е
Предимно карам междуградско и то доста както вече споменах по горе.
А едно време си спомням че на газ ми излизаше двойно по евтино извънградското. Вярно за проблемите, но предпочитам да сложа дори газов инжекцион за да ги избегна
Само не знам дали ще се намери такъв за тези парички.
Кои двигатели на фокуса се поддават на газифициране?
Благодаря за съвета все пак
Благодаря за мненията.
Аз живея във Варна, но колата няма да се кара толкова много в града, за ходене из центъра аз предпочитам такси или дори пеш - по бързо е

Предимно карам междуградско и то доста както вече споменах по горе.
Карал съм дизел но нормален - не съм особено очарован от динамиката на автомобила а и от разхода лев/км извънградскоHACKO Пуснато на: Съб 29 Дек, 2007 14:47 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
За тези пари ще вземеш много читаво Мондео със всякакви екстри. Предвид пробега според мен ще ти е по-изгодно TD отколкото Газ. Верно 1км на газ излиза малко по-евтино от Нафтата, но когато се отчетат разходите по отстраняване щетите от Газта икономията отива по Дяволите.
А едно време си спомням че на газ ми излизаше двойно по евтино извънградското. Вярно за проблемите, но предпочитам да сложа дори газов инжекцион за да ги избегна
за фокуса и аз съм съгласен че ще ми пасне по добре - а и казват че е много по сполучлива кола от Ескорта да речем.pepy1 Пуснато на: Съб 29 Дек, 2007 18:03 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
аз залагам на фокуса по пъргав е от мондеото пък и парите ще ти стигнат
Само не знам дали ще се намери такъв за тези парички.
Кои двигатели на фокуса се поддават на газифициране?
Аз съм малко едричък и във Фиеста се събирам трудничкоmrdds Пуснато на: Съб 29 Дек, 2007 19:25 Заглавие:
понякога се случват много добри попадения на леко ударени автомобили на добра цена.Но трябва да си ги търсиш сам по чужбината.....главно Италия.
И как се разписах...
Благодаря за съвета все пак
- kamus11
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2007, 20:23
- Модел на автомобила: fiesta 1.25 ztec-2001
- Контакти:
ако сте вадили обявите от интернет -то това не са реални .слагат такива цени за да се закачиш.аз търсих една седмица кола и повярваи ми за 5000 кола 2000гл не можеш да си вземеш.говоря за тоя клас -ФОКУС и сие.аз си купик _ за женами_pepy1 написа:Ford Focus Добави в бележника Детайлен прегледdoctordre написа:е какъв е тоя фокус за 5000лвpepy1 написа:аз залагам на фокуса по пъргав е от мондеото пък и парите ще ти стигнат
пък и не е необходимо да слагаш газ просто не е оправдано тия коли харчат малкоако са толкова спаднали цените дайте да тичаме да купуваме преди да са свършили
МАРКИРАЙ ОБЯВАТА ЗА ПЕЧАТ 3000 ЛВ.
дата на произв. - декември 2000 г., пробег - 138000 км, цвят - Tъмно син
Особености - 4(5) Врати, Климатик, Стерео уредба
Детайлен преглед
Ford Focus 1.6 i Добави в бележника Детайлен преглед
дата на произв. - февруари 1999 г., пробег - 30000 км, цвят - Черен
Особености - 4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Оглед..., тел.: 0888350350
Детайлен преглед
дата на произв. - 2000 г., цвят - ЧЕРЕН
Особености - Климатик, Нов внос
Детайлен преглед
МАРКИРАЙ ОБЯВАТА ЗА ПЕЧАТ 5500 ЛВ.
дата на произв. - декември 1999 г., пробег - 130000 км, цвят - Сребърен
Особености - 2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, З...
Детайлен преглед
Детайлен преглед
Ford Focus 1600 16v. Добави в бележника Детайлен преглед
ел фарове. София младост 4. доп. тел. 0878828820 , тел.: 0885831037
Детайлен преглед
копирано от мобиле бг

- kamus11
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2007, 20:23
- Модел на автомобила: fiesta 1.25 ztec-2001
- Контакти:
копирано от мобиле бг
там има коли и за 10лв
Автомобили
10 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - май 2001 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 136 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Цвят - Зелен
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Шпердеференциал, ел. седалки, 6Airbags, нови гуми
Продавач:
Регион: София
тел.: 0897620017
................................това е за форд коугар

там има коли и за 10лв
Автомобили
10 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - май 2001 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 136 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Цвят - Зелен
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Шпердеференциал, ел. седалки, 6Airbags, нови гуми
Продавач:
Регион: София
тел.: 0897620017
................................това е за форд коугар

- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Според мен за тези пари читав Фокус не може да се намери колкото и да ни се иска.Мондеото е доста добър избор,с оглед на посочената от теб сума,тези дни един приятел си взе Мондео комби 2000 год,1.8ТД,климатроник,кожа,заводско CD,4 AIR BAG,лети джанти за 6300.Колата е перфектна!Така,че ако нямаш повече парички за Фокус,Мондеото е повече от отличен избор!
- Неделчо Неделчев
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2007, 17:22
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD Turnie - 1996 год. 89 коня
Така е. Фокус е доста по-пъргав от Мондео, но пък возията е доста по-мека и комфортна от ,,Голфа" - Фокус.Rosen_Ford написа:аз залагам на фокуса по пъргав е от мондеото пък и парите ще ти стигнат
Фокус е бърз, Мондео комфортен.

Единствения дизелов мотор на Мондео 1.8 TD е крайно тромав до 2 300 об./мин.
За Комбито с тоя мотор от едва 66 квт. при чудовищно голямото купе, да не пишем, колко е мудно.
Хубавото е, че е много икономичен 1.8 литровия Turbo-Diesel с 6.8 лтр. градско при такъв автомобил, като Мондео е много добър разход.
Като търсиш пъргаво возило до 6 000 лева.
- 3 врат бял Фокус 1.8 - началото на 1998 г. без климатик в Германия с търсене ги има по 2 800 евро. Може да е поужулен тук там по бронята и долнача част на колата.
Данъци не дължиш до 163 коня от ЕС. Въпросът е в пътя и финансовата му страна.
----> Мондео 1.8 TD - то ми!
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
90кс мотора не е единствения дизел на фокус!!! има и 115кс, който повярвяй, е доста бърз. а това за 163-те коня се отнася за акцизаНеделчо Неделчев написа:Така е. Фокус е доста по-пъргав от Мондео, но пък возията е доста по-мека и комфортна от ,,Голфа" - Фокус.Rosen_Ford написа:аз залагам на фокуса по пъргав е от мондеото пък и парите ще ти стигнат
Фокус е бърз, Мондео комфортен.
Единствения дизелов мотор на Мондео 1.8 TD е крайно тромав до 2 300 об./мин.
За Комбито с тоя мотор от едва 66 квт. при чудовищно голямото купе, да не пишем, колко е мудно.
Хубавото е, че е много икономичен 1.8 литровия Turbo-Diesel с 6.8 лтр. градско при такъв автомобил, като Мондео е много добър разход.
Като търсиш пъргаво возило до 6 000 лева.
- 3 врат бял Фокус 1.8 - началото на 1998 г. без климатик в Германия с търсене ги има по 2 800 евро. Може да е поужулен тук там по бронята и долнача част на колата.
Данъци не дължиш до 163 коня от ЕС. Въпросът е в пътя и финансовата му страна.
- Неделчо Неделчев
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2007, 17:22
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD Turnie - 1996 год. 89 коня
Чети добре е приятел!doctordre написа:90кс мотора не е единствения дизел на фокус!!! има и 115ксНеделчо Неделчев написа:Единствения дизелов мотор на Мондео 1.8 TD е крайно тромав до 2 300 об./мин.

...при Фокус същия мотор е доста по-пъргав от големия Мондео. Не знам защо го монтират и в такъв голям автомобил като Мондео и особено Комбито.
90 коня - 66 квт. е турбо-дизел-ът на Мондео - 94 - 2000 г.
Фокус имат доста дизелови варианта и следващото поколение Мондео също, но първото Мондео е само с един нафтов мотор.
Предложил съм му Фокус с 1.8 или 1.6 литров бензинов мотор.
Дизелов Фокус за 6 000 лв. няма да намери..освен ако не е с блъсната врата или друго.
Едно Фокусче...
малко е поушкурено отзад
цък!
----> Мондео 1.8 TD - то ми!