ФОРД ФИЕСТА СТУДИО 1998 г.- моля за отговор.......
-
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2008, 15:10
- Модел на автомобила: FIESTA STUDIO 1,8 DIEZEL 1996 г.
- Status: Извън линия
ФОРД ФИЕСТА СТУДИО 1998 г.- моля за отговор.......
....на следните въпроси:
Купих колата през октомври м.г.,в добро състояние,но малко ошушкана-оригиналното радио липсва и какво друго-не знам.Наскоро разбрах,че има имобилайзер.Какви др. екстри трябва да има?Обслужих я с маслото и някои филтри,но все още не съм сменил ролките и ремъците.Искат ми за това около 250 лв.Не е ли много и правил ли е някой това на по човешка цена.
И още,какъв е разходът на гориво,защото след като смених гумите моят се вдигна доста-чак не е за вярване.Интересува ме още знае ли някой как се монтира теглич.Благодаря предварително! >:D<:
Купих колата през октомври м.г.,в добро състояние,но малко ошушкана-оригиналното радио липсва и какво друго-не знам.Наскоро разбрах,че има имобилайзер.Какви др. екстри трябва да има?Обслужих я с маслото и някои филтри,но все още не съм сменил ролките и ремъците.Искат ми за това около 250 лв.Не е ли много и правил ли е някой това на по човешка цена.

- megyto
- потребител
- Регистриран: 24 юни 2007, 19:20
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 Zetec 16V '99 с ГИ; Ford Fiesta 1.3 '94
- Контакти:
Re: ФОРД ФИЕСТА СТУДИО 1998 г.- моля за отговор.......
Пълно обслужване със смяна на всички филтри, ролки, ремък и масло ми излезе 260 лв. за консумативите + 100 лв. труд за форд фокус. 

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Ако правиш това обслужване на 5-6 години, цената, която си споменал прави около 13 ст. (една цигара) на ден, а последствията от един скъсан ремък струват доста повече.
Ако ще слагаш теглич, няма да минеш без яко дупчене...зависи какъв теглич слагаш и какво ще теглиш.
Разходът е 5-15 ... зависи от безброй неща - от номера на обувките ти до глобалното затопляне.
Ако ще слагаш теглич, няма да минеш без яко дупчене...зависи какъв теглич слагаш и какво ще теглиш.
Разходът е 5-15 ... зависи от безброй неща - от номера на обувките ти до глобалното затопляне.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 10:52
- Модел на автомобила: Fiesta'96 1.25 16V Zetec, biala, a.k.a Mazda 121 QZ
- Местоположение: За 2 месеца (по коледа и през лятото) съм в България
За ролки и ремъците е толкова, може да падне с 20-30 лева, но не повече. Смени ги колкото се може по-скоро, струва си.
За теглич, доесга не съм виждал, според мен в сервиз някой. Колкото до екстрите, през лятото ако искаш мога да докарам едно оригинално радио с касетка, точно от твоя модел. Работещо, с оригиналните шини.
За теглич, доесга не съм виждал, според мен в сервиз някой. Колкото до екстрите, през лятото ако искаш мога да докарам едно оригинално радио с касетка, точно от твоя модел. Работещо, с оригиналните шини.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
А бре вентилираните!
ВИЕ забелязвате ли, че Фиестата за която се пита е ДИЗЕЛ?
Иначе cocoff е прав за всичко
ВИЕ забелязвате ли, че Фиестата за която се пита е ДИЗЕЛ?
Иначе cocoff е прав за всичко

-
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2008, 15:10
- Модел на автомобила: FIESTA STUDIO 1,8 DIEZEL 1996 г.
fiestazetec, maj naistina ще е по-добре да и сложа нещо по-съвременно-CD,DVD,но благодаря за предложението...