Бихте ли ми помогнали за цена?
- mama
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2008, 18:03
- Модел на автомобила: eskort
- Контакти:
- Status: Извън линия
Бихте ли ми помогнали за цена?
Здравейте, Извинявам се ако не съм целнала темата на форума, ама н езнам от къде да започна >:D<: . Карам Форд Ескорт 1,6 двувал, след 96г. и да ви кажа честно незнам колко пари да и търся реално.т.е. ако може някой да ме ориантира горе долу как вървят, за да знам има ли смисъл да я обявявам или да си я карам докато издържи 
Благодаря предварително

Благодаря предварително

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Бихте ли ми помогнали за цена?
От април си търсех кола.Не много сериозно,но...гледам обяви,ровя се и т.н.Фордовете се продават с месеци.Нямам идея защо,но едни и същи коли стоят с месеци по обявите.Спомням си за един Ескорт 94-та,дизел,който ходих да гледам...човекът каза,че го продава от 3 месеца и единственият му купувач бил някакъв циганин,който дошъл и ударил див пазарлък за 800 лева.А колата не беше чак толкова зле.Нуждаеше се от стягане,но нямаше никакви брутални дефекти.А и мотора беше читав.Като отворих капачката за маслото-не пушеше грам.Просто вече стара кола се продава трудно.Заради новия внос ли...хората ли забогатяха...нямам идея.Но Форд от 94-та да струва колкото Лада от зората на 80-те...не го разбирам.Най-малкото,защото техническото превъзходство на 94-та срещу 81-ва година е смазващо,дори да игнорираме разликата изток-запад.
Сиерата която взех,я спазарихме на 500 лева.На 30-40 хил от основен ремонт,с газова,читави гуми и платена застраховка до декември месец.Не е като да няма за правене по нея,но е в разумни граници.
Така,че..моя съвет е докато става кола от това-да го караш.Пари от нея няма да вземеш,а една кола заседи ли 5-6 месеца без да се кара...вече е хванала преките пътеки към скрабаджийницата.
Сиерата която взех,я спазарихме на 500 лева.На 30-40 хил от основен ремонт,с газова,читави гуми и платена застраховка до декември месец.Не е като да няма за правене по нея,но е в разумни граници.
Така,че..моя съвет е докато става кола от това-да го караш.Пари от нея няма да вземеш,а една кола заседи ли 5-6 месеца без да се кара...вече е хванала преките пътеки към скрабаджийницата.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Мда скоро масово колите ще са по 500-1000лв просто е залято навсякъде с коли, и иначе трябва да я даваш на скрап. Такъв Форд за повече от 3-3500 не може да се продаде и то ако е добър и с клима. Вчера видях като моето Мондео /разбирай че никога не може да е като моето, преди да пръснеш по него 2000лв, но кой ли си прави тия сметки/ за 4200
Един комшия си купи нова кола и си продаде старото Ауди 100 - 85г, супер запазено с л.дж. и екстри за 800лв 

- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
4000lв ,ако е с всички екстри за модела и няма драскотини,удари и т.н.,и разбира се ако ти се кача.
ако искаш да се отървеш бързо ,пускай на 2800 с лек коментар,ако имаш пълен пакет документация -го,данаци,каско...валидни,поддържай 3000 лв.
пазара е твърде голям ,съответно и избора не е ограничен.за разлика от преди няколко години ,вече каквото си дал в автомобила си,си на лична загуба.
изборът е твой
успех
ако искаш да се отървеш бързо ,пускай на 2800 с лек коментар,ако имаш пълен пакет документация -го,данаци,каско...валидни,поддържай 3000 лв.
пазара е твърде голям ,съответно и избора не е ограничен.за разлика от преди няколко години ,вече каквото си дал в автомобила си,си на лична загуба.
изборът е твой
успех

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- mama
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2008, 18:03
- Модел на автомобила: eskort
- Контакти:
Мерси за съветите, май, май ще си я карам, колата ми е в перфекно състояние колкото може да бъде кола на толкова години
обута с клима, нов акумолатор, не е удряна,всички екстри
ел стъкла и т.н.смених всички всевъзможни прагове и изгнили подробности
,така че наистина парите който реално мога да търся може и никой да н е се навие да даде
Мисля да стана офицялен член(ка) на клуб ФОРД >:D<:

Мисля да стана офицялен член(ка) на клуб ФОРД >:D<:

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Никакъв смисъл няма да продаваш работеща кола.Стара била...тя нека е в състояние да не помниш кога за последен път е отварян капака...пък нека е стара и на много км.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!