Карти за навигация ?
-
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2009, 01:40
- Модел на автомобила: S-type
- Status: Извън линия
Карти за навигация ?
Здравейте.Аз съм нов и се надявам да несъм объркал раздела
От 1 месец насам се опитвам да намеря карта за вградената навигационна система на Jaguar S-Type 2003 година,но без никакъв успех.Казаха ми,че На Форд били същите Навигационни системи като на Jaguar.Формата на диска е ДВД.Моля някой ако има някаква информация да ми помогне.
Благодаря предварително!

Благодаря предварително!
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Re: Карти за навигация ?
Много вероятно навигацията да е по марка като някоя от разпространените системи - GARMIN, MAGELLAN и т.н. Ако успееш да разбереш каква е, ще можеш да си намериш по-лесно карти за съответната система.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
-
- потребител
Може и това да е варянт,но никаде немога да намеря каква марка е навигационната система
( Четох в чужди сайтове,че е възможно да трябва да се ъпдейтне двд навигацията ако нейска да чете диска.Някой пробвал ли е ?

- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Най-вероятно е алпин.
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 16fcdcadc0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 16fcdcadc0" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави

- tosho
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 16:38
- Модел на автомобила: Focus'03 Tddi 90ps
Focus '08 tdci 115ps - Местоположение: Poland, Warsaw
Възможно е да е тази JAGUAR Part NO: 1X43-10E898-AM - За да можем да ти помогнем - дай повече инфо за типа, марката на навито.
-
- потребител
Утре ще видя д диска какво пише даже ще го снимам и ще дам повече инфо.Много ще се радвам ако можете да ми помогнете.Още веднъж Благодаря Ви!!!
-
- потребител
Jaguar-Navtech/Denso Navigation System DVD. Това е модела на навигационната система.
А ето това ми пише на самия диск:
Use this DVD-Rom for Jaguar Navigation System DVD Player Only.
Jaguar Part No: 1X43 10E898 Ba
Denso Part No: 464210-5010
Някой ако може да ми каже дали е възможно да се ъпдейтне системата и какъв е процеса на ъпдейтване много ще се зарадвам.
Карти мисля,че намерих,но са 7.6 GB и ги записах на DVD+R DL но само ми изписва reading..... и нищо не става.И ми казаха,че ми трябва ъпдейт на firmware за да може да ги чете.
Благодаря предварително.

А ето това ми пише на самия диск:
Use this DVD-Rom for Jaguar Navigation System DVD Player Only.
Jaguar Part No: 1X43 10E898 Ba
Denso Part No: 464210-5010
Някой ако може да ми каже дали е възможно да се ъпдейтне системата и какъв е процеса на ъпдейтване много ще се зарадвам.
Карти мисля,че намерих,но са 7.6 GB и ги записах на DVD+R DL но само ми изписва reading..... и нищо не става.И ми казаха,че ми трябва ъпдейт на firmware за да може да ги чете.
Благодаря предварително.

-
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2009, 21:00
- Модел на автомобила: Mondeo
Здравейте и аз съм нов във форума, от скоро имаме Ford Mondeo 2004 (CD132), колата има вградена DVD навигационна система Denso, ако някой е открил карта на България за въпросната система, ще съм му много благодарен ако ми подскаже къде мога да намеря. Благодаря предварително и някой път като имам време ще понапиша повечко и за самата кола.