няколко въпроса за фокус
-
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2009, 15:18
- Модел на автомобила: ford
- Status: Извън линия
няколко въпроса за фокус
Здравейте колеги-много ще съм ви благодарен ако ми помогнете.Имам следните въпроси-прибират ли се огледалата на форд focus гхя 99г.По принцип са електронни но като ги напъвам да ги прибера на рака непомръдват,възможно ли е да са с ел.прибиране или просто са счупени и са залепени.Също така регулирането не работи в посоките нагоре и надоло-а работи само на ляво и дясно.Вторият ми въпрос е от къде смуче двигатела студен въздух,къде излиза нкараиника,защото отпред до радиатора няма нищо-двигатела е 2.0 16в.Благодаря ви.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: няколко въпроса за фокус
Огледалата се сгъват (освен на американските), ама искат леко повдигане нагоре и напъване. Като цяло трудно се сгъват... За регулирането - ако не ти работи и на двете огледала - може би ключът е заминал.
Студен въздух взима отпред, трябва да има "шнорхел", който излиза отдолу на кутията на филтъра, минава под акумулатора и излиза отгоре на гредата до левия фар. Оградил съм го с червено на снимката.

Студен въздух взима отпред, трябва да има "шнорхел", който излиза отдолу на кутията на филтъра, минава под акумулатора и излиза отгоре на гредата до левия фар. Оградил съм го с червено на снимката.
-
- потребител
много интересно,днеска говорих с двама дето имат фокуци и те ми казаха че и на двете коли не им се прибирали огледалата и че и на двете неможело да се регулират нагоре и надоло,а относно шнорхела го нямам и се чудя защо,на кой ли му е пречил,някой знае ли от къде мога да си набавя такъв
- debug
- потребител
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Досега не съм видял европейски Фокус да не му се сгъват огледалата... Трудно се сгъват, но се сгъват. Може би не са посмяли да ги натиснат достатъчно. Електрическо сгъване имат като опция единствено Фокусите за Япония (според каталожната програма).AnioMamata написа:много интересно,днеска говорих с двама дето имат фокуци и те ми казаха че и на двете коли не им се прибирали огледалата и че и на двете неможело да се регулират нагоре и надоло,а относно шнорхела го нямам и се чудя защо,на кой ли му е пречил,някой знае ли от къде мога да си набавя такъв
Относно регулирането - абсурдно е просто изказването на тези хора.
Шнорхелът най-често дава фира след удар отпред - можеш да си го купиш от морга, може и от Мото-Пфое разбира се. От към кутията само се щраква, отпред се хваща с две пластмасови копчета.
-
- потребител
otpred niama udar za koeto sam siguren na 300 procenta,umishleno iavno e mhnato zashtoto parvite 10 santimetra koito izlizat ot kutiata gi ima i sled tova e nanizana traba ot niakav osoben material,dalga e okolo 25 santa i visi nadolo to4no pod kutiatana filtara.4udno mi e kato se zatvori kapaka i tozi shnorhel ot kade smu4e,to ne ostava mjasto ili fuga.Imash li predstava kolko struva tozi shnorhel nov ili vtora upotrebaДосега не съм видял европейски Фокус да не му се сгъват огледалата... Трудно се сгъват, но се сгъват. Може би не са посмяли да ги натиснат достатъчно. Електрическо сгъване имат като опция единствено Фокусите за Япония (според каталожната програма).
Относно регулирането - абсурдно е просто изказването на тези хора.
Шнорхелът най-често дава фира след удар отпред - можеш да си го купиш от морга, може и от Мото-Пфое разбира се. От към кутията само се щраква, отпред се хваща с две пластмасови копчета.
отпред няма удар за което сам сигурен на 300 процента,умишлено явно е мхнато защото първите 10 сантиметра които излизат от кутията ги има и след това е нанизана тръба от някав особен материал,дълга е около 25 santa и виси надоло точно под кутиятана филтъра.чудно ми е като се затвори капака и този шнорхел от къде смуче,то не остава място или фуга.Имаш ли представа колко струва този шнорхел нов или втора употреба
- debug
- потребител
Пиши на кирилица занапред.
Относно въпроса ти - нямам представа за цените.
Относно въпроса ти - нямам представа за цените.