Ford Mondeo 2.0 TDCI 130 - оборудване
-
- потребител
- Регистриран: 04 сеп 2011, 00:59
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 TDCI 130
- Status: Извън линия
Ford Mondeo 2.0 TDCI 130 - оборудване
Здравейте, нов член съм на форума и моля да ме извините, ако вече има подобна тема. Харесал съм и следващата седмица мисля да купя едно Mondeo 2.0 TDCI 130 - 2006г. е първата регистрация. Тъй като са почивни дни и няма кой да ми даде инфо, моля ако някой знае, да ми подаде инфо за нивата на оборудване - какво включват. Предполагам това, което съм харесал, е Ambientе, доколкото знам, най-ниското ниво на оборудване. Интересно ми е, дали има борд компютър и в кои нива всъщност е наличен.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Re: Ford Mondeo 2.0 TDCI 130 - оборудване
Двигателя много ми харесва, но липсата на екстри може да е много дразнеща. При ниските цени на фордовете си е направо престъпление да не е Титаниум. Според мен е по-добър вариант да се ориентираш към по-стар, но по-запазен екземпляр с всички екстри, отколкото да налиташ по новата година. Много често по-новите с ниски цени са трагични като състояние.
За съжалени, не мога да взема по-конкретно отношение по въпроса ти, защото аз съм по старите модели преди 2000г.
Да се надяваме, че ще се включи някой колега. Поздрави!
За съжалени, не мога да взема по-конкретно отношение по въпроса ти, защото аз съм по старите модели преди 2000г.

- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
само ще упомена ,че разликата между Ambiente и Ghia/Titanium е била около 8000 лв по ценова листа .. вие преценете дали си струва да се вземе ниското оборудване при условие че втора ръка са почти на еднаква цена ..
- benz
- потребител
- Регистриран: 24 мар 2008, 19:33
- Модел на автомобила: mercedes-benz e250
Здравейте, отдавна не съм влизал тук, всъщност откакто подарих предишното си мондео ... история...минало...
Залитнал съм по едно такова мондео от темата, 2006 г, но е с всички екстри, не знам нищо за този автомобил.
Ще съм благодарен на мнения от ваша страна за двигател, разход , поддръжка, комфорт и тн.
Тези дни ще ида да го видя, предлага ми го приятел на добра цена в сравнение с тези на пазара.
Какво трябва да гледам, слаби места...Блазни ме, че е сравнително нова година и се надявам да влизам по-рядко в бокса.
Залитнал съм по едно такова мондео от темата, 2006 г, но е с всички екстри, не знам нищо за този автомобил.
Ще съм благодарен на мнения от ваша страна за двигател, разход , поддръжка, комфорт и тн.
Тези дни ще ида да го видя, предлага ми го приятел на добра цена в сравнение с тези на пазара.
Какво трябва да гледам, слаби места...Блазни ме, че е сравнително нова година и се надявам да влизам по-рядко в бокса.