Форд Фокус - съвети
-
- потребител
- Регистриран: 13 яну 2012, 20:32
- Модел на автомобила: ford
- Status: Извън линия
Форд Фокус - съвети
Здравейте колеги нов сам искам някакви съвето относно форд фокус реших да си купя такава кола но относно форд получих много критики, на мен лично фокус мн ми допада но сега малко съм раздвоен и незнам какво да правя някои можели да се похвали или да даде съвет благодаря,
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Форд Фокус - съвети
Е това е форум на Форд все пак, нали не очакваш някой да си плюе колата?
Не си споменал на какъв Фокус си се спрял - бензин-дизел, МК 1 (1999-2005 като след 2001 има фейслифт) или МК 2 (2005-).
С търсачката ще намериш отзиви за всичко интересуващо те, препоръчвам ти я!
Успех и дано скоро се регистрираш не само като потенциален фордаджия, а като настоящ!
И да случиш на читав екземпляр!
Не си споменал на какъв Фокус си се спрял - бензин-дизел, МК 1 (1999-2005 като след 2001 има фейслифт) или МК 2 (2005-).
С търсачката ще намериш отзиви за всичко интересуващо те, препоръчвам ти я!
Успех и дано скоро се регистрираш не само като потенциален фордаджия, а като настоящ!
И да случиш на читав екземпляр!
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Да, кажи кой модел Фокус си загледал, двигател и пр.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 13 яну 2012, 20:32
- Модел на автомобила: ford
Последно гледах 1,8 тдди 2002г. ходовата част както вътрешно и ваншно беше много добар но имаше някаква отайка в казанчето на антифриза нещокато каша, а и от едната траба на интерколера хварляше масло и се отказах, а също си мислех и за другия мотор тдци 1,8 незнам кой от двата е по добър, невярвам някои да си плюе колата но за какви недостатаци мога да гледам при купуването и дали са добри,,,
- Дмитарчо
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2009, 19:56
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Estate MK3 Ghia /2003/ 131 Hp
TDCI попринцип го водят по претенциозен от към нафта и вероятността да дефектира някоя и друга дюза е малко по-голяма. С една дума ... TDCI по-нов,по-икономичен /с малко, но все пак/, по скъп ремонт /това само съм го чувал/. Преди време карах едно такова Фокусче, 1.8 TDCI 115 кончета
Много съм доволен от автомобила, не ми е правил проблеми нито от към ходова час нито от към мотор.

-
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2010, 22:45
- Модел на автомобила: Ford Fokus 2003
nedi_m Колега ние имаме фор фокус 2003 фейслифта от 3 години и като цяло сме много доволни,особено от към двигател...Двигателя е 1.8 ТДДИ 90 коня,до момента по него нищичко не е пипано,освен едни подряващи свещи миналата зима. Миналата зима му сменихме носачите и от тогава до момента не е мръднал,като имаш на в предвит, че го караме 3-ма души и все още не е тропнал. От както сме го взели единствените главоболия които ни е създал са 2 кабела. Единия кабел на динамото и един кабел за масата. Зимно време пали от раз и седи от вън. Вземай и ще се родиш.
-
- потребител
- Регистриран: 30 яну 2012, 22:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 16v ZETEC 1999г
Огледай само ламарините от всичко друго ще си доволен!!!!!!!!!!! Има си по нещо за смяна, но другите марки имат много повече!!! Желателно е ако е бензин 1.4 или 1.6 да е след 2001г (не ме питай защо малък е проблема, по-скоро откриването, докато решението елементарно)