За какво е това?

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
M.Demirev
потребител
потребител
Регистриран: 09 яну 2015, 14:19
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 2001г. 2.0 TDCI 115hp & Ford Fiesta 2006г. 1.4 TDCI
Status: Извън линия

За какво е това?

Мнение от M.Demirev » 10 яну 2015, 18:45

Колеги.. Някой знае ли за какво е тази трета светлина във фаровете на Фиеста 2006г. Къси - > Дълги и след като съм на дълги и чукна лостчето светва още една светлина, но не мога да я задържа за постоянно а само да "премигам" с нея .. Няколко дни се чудех за какво става дума, накрая жена ми се качи и и казах какво да прави, а аз гледах във фаровете за да видя какво е това.. На Мондеото си нямам такава.. Някой ако зане може да обясни. :) :-/:

Потребителски аватар
S_C
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX
Контакти:

Re: За какво е това?

Мнение от S_C » 10 яну 2015, 19:30

Няма трета бре, стига занимавал жената с глупости :)))
Фиестата е като ладите и москвичите-с H4 крушки. Като включиш дългите, гаснат късите и обратно. Никога не светят двете заедно. С тая сигнализация активираш изключената линия-ако си на къси, присветкат дългите.Ако си на дълги-присветкаш с късите.
Мондеото е с двусекционни фарове.Къси и дълги в два отделни рефлектора. С H4 крушки няма как да ти светят едновременно къстие и дългите- ще стане интерференция.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!

Потребителски аватар
M.Demirev
потребител
потребител
Регистриран: 09 яну 2015, 14:19
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 2001г. 2.0 TDCI 115hp & Ford Fiesta 2006г. 1.4 TDCI

Re: За какво е това?

Мнение от M.Demirev » 10 яну 2015, 20:35

Хахаха.. Ами като се замисля, досега съм карал винаги коли с отделни фарове за къси и дълги.. Направо станах за смях .. Ама то човек се учи докато е жив.. :) :lol: Благодаря..

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”