Впечетления от Фокус първа генерация

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Lomskiq
потребител
потребител
Регистриран: 02 яну 2015, 16:36
Модел на автомобила: Ford Focus
Status: Извън линия

Re: Впечетления от Фокус първа генерация

Мнение от Lomskiq » 18 фев 2015, 23:19

Здравейте,и аз притежавам Форд Фокус 2002 1,6 ,доста съм доволен от количката! Преди нея имах Алфа и Ауди а3 нито една от тях не ускоряваше като Форда което е голям кеф! За разхода и аз в града си го мачкам стабилно под 12-13 не падам,извън града 9,5 някаде го гоня! Като прочетох доста хора се оплакват от проблемчета с крайните гърнета и скоби,при мен от скоро се чува едно притропване от зад, проверявах всичко но не открих виновника,което ме навежда на мисълта че може и при мен да се е появил този проблем! Единствения проблем който ме дразни е че,моят автомобил е много нисък и не мога да мина почти през гърбица без да закача и вози доста твърдо,този който се вози от зад няма нужда от масажи достатъчно е да направя два ластика по някой неравен път :D :D :D Но като цяло количката е супер :)

Потребителски аватар
ФордБългария
потребител
потребител
Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v

Мнение от ФордБългария » 19 фев 2015, 00:26

9.5 извънградско :shock: Ти какво го правиш ... Аз извънградско го докарвам 7-8 и то на газ. Иначе колата е бомба, и на мен нещо ми тропа отзад при неравности :lol: Ускорява добре, особено на 2-ра и 3-та. Наистина вози малко твърдо, но се преживява _friends_

Lomskiq
потребител
потребител
Регистриран: 02 яну 2015, 16:36
Модел на автомобила: Ford Focus

Мнение от Lomskiq » 20 фев 2015, 22:21

Може би високия разход при мен се получава от спортния филтър,но така го взех и нямам кутия за нормален въздушен филтър. Интересното е ,че търсих по морги и ми предлагат кутии с дебитомер,но при мен няма къде да се закачи този дебитомер. Имам познат със съшия фокус спираме ги един до друг,вдигаме капаците и моя двигател е съвсем различен ,някакъв сбитичак пък неговия изглежда по голям :-/:

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”