puma 1,4 16v

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
vargala81
потребител
потребител
Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
Контакти:
Status: Извън линия

Re: puma 1,4 16v

Мнение от vargala81 » 08 яну 2009, 08:59

ivo_63 написа:да малко зави разговора в друга посока , ама да подкрепя Пепи само - аз съм имал и опел и фиат / и други/ - и никога повече няма да имам от тия марки кола , освен ако не я спечеля от лотария да речем.По времето , когато карах такива коли най-добрите ми приятели бяха автомонтьорите - редовен посетител на бокса бях.За ауди не ми се говори - там хвалбите са повече от резултатите , а след Б4 модела в бокса тотално режат глави - отделните агрегати са така добре монтирани , че сам само предпазител може да смениш , а какви пари са частите - нямам думи.Единствено алфите / 146-156-166/ ги конкурират по цени , че и ги водят някъде.В крайна сметка форда куца само в корозията ама се ядва , тъй че ако е добра пумата - взимай я.
пумата няма проблеми с ръждата, освен ако не е удряна.

Потребителски аватар
yellowblack
потребител
потребител
Регистриран: 23 ное 2006, 00:49
Модел на автомобила: Cougar 2.5 V6 24V Duratec
Status: Извън линия

Re: puma 1,4 16v

Мнение от yellowblack » 12 яну 2009, 12:13

От хората по-горе колко са карали/притежавали пума ?Много твърдо вози спор няма...мен ме кефи!Ако мислиш да купуваш кола и да слагаш спортно окачване след това ,то тук поне си го имаш фабрично.За ръжда и дума да не става ,това не е хлопел :D .И определено като почнеш да я караш след всеки изминат км откриваш все повече разлики с фиестата !Идентичен мотор ОК ,но не и поведение.Колата носи съвсем различно усещане.Вътре и след 10 години нищо не тропа и хлопа което лично мен много ме радва.Колата си е перфектна за млад човек !
Desire for Cosworth ...

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”