Откраднаха ми антената :( !
- sashom
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
- Status: Извън линия
Откраднаха ми антената :( !
Има ли колеги от Враца. Е ще ме извинявате ама толко долна селска постъпка немислих, че може да има. Слязох с един приятел да разгледаме 2 автокъщи и навръщане, поглеждам си колата и хоп - нямам антена ! ... Голяма мизерия ви е налегнала ей, аз ще си купя нова антена, а вие все в лайната ще си стоите смешници !!!
пс: Ще се постарая следващият пък като минавам от там да си запиша автокъщата та да се знае от всички.
пс2 някой има ли идея колко струва нова антена от МФ ...
пс: Ще се постарая следващият пък като минавам от там да си запиша автокъщата та да се знае от всички.
пс2 някой има ли идея колко струва нова антена от МФ ...
- Zi
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2005, 00:33
- Модел на автомобила: Nissan 100nx
- Контакти:
Re: Откраднаха ми антената :( !
Баси мизерници и ся за к'во ша им е тая антена, да си я ръгат отзад. 

Кучетата си лаят, Форда си върви!!!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
мммне,нема си я ръгат от зад,а ще я сложат на някой форд ,който продават без антена.Zi написа:Баси мизерници и ся за к'во ша им е тая антена, да си я ръгат отзад.
sashom ,
това не знам към кой го отправяш,но ако визираш всички колеги от Враца,защото започваш с "Има ли колеги от Враца",и завършваш с ". ..а вие все в лайната ще си стоите смешници "...мисля,че си за последно предупреждение... Голяма мизерия ви е налегнала ей, аз ще си купя нова антена, а вие все в лайната ще си стоите смешници !!!

Не знам какво са ти виновни колегите във форума от Враца,че така ги обиждаш.Ако аз бях от Враца щях доста по-красноречиво да те наредя.
Не ми се сърди,ама за всяка кражба от колата ти си имаш застраховател.Да се оправя той.Тук никой не е виновен,че живееш в България.
- Еди
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 09:33
- Модел на автомобила: Oldsmobil Bravada
- Контакти:
Колега със същия успех можеха да ти я откраднат и в София.
"тъмните братя" се разхождат по "Евлоги Георгиев" всеки ден.
На центъра на Пловдив, преди няколко седици почти пред нас счупиха стъклото на кола заради музиката.
Такива неща се случват навсякъде... Трябва ли да се обиждаме на градове по този повод?
Вероятността колега от форума да ти я е откраднал е почти никаква, трябва ли да носят вината на някой друг?
"тъмните братя" се разхождат по "Евлоги Георгиев" всеки ден.
На центъра на Пловдив, преди няколко седици почти пред нас счупиха стъклото на кола заради музиката.
Такива неща се случват навсякъде... Трябва ли да се обиждаме на градове по този повод?
Вероятността колега от форума да ти я е откраднал е почти никаква, трябва ли да носят вината на някой друг?
- sashom
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
Колеги
... не сте ме рабрали правилно, или май аз не се изразих като хората. Храненето е за хората от автокъщата, а питането дали има колеги от Враца е по- скоро за да не ги обидя и дали са наясно какво става там, но не съм си дописъл
... Просто на цялата простащина навсякъде, това ми дойде в повече. Извинявам се колеги още веднъж, последното което искам е някой да ме гледа с лошо око заради неволята ми, и то тук ! ...
пс: дори ще си позволя да ви помоля всички които четете темата. Моля ви , след като отида и направя снимки на автокъщата и направя каквото мога за да ви покажа точно къде се случи, поне ако ви се наложи или изпадне повод опитайте да НЕ я препоръчате. Поставете се на мое място за момент. Разглеждате си ... връщате се до колата и няма антена. Ей богу, толкова пожелания Господ да ги поживи, тя хора не са и сънували, че е възможно да отнесът, колкото изядоха по пътя наобратно, докато единствената станция която ловях беше Хоризонт
... И в цялата ситуация аз нищо немога да направя. Не съм видял кой е, а и да бях май по добре щеше да е да си замълча, съдейки по броя и размерите на обитаващите тази автокъща индивиди. Единственото което мога е да разкажа на възможно повече хора за случката ...
пс2: моля ако има сърдити от първия ми пост да го преусмислят, крайната цел е съвсем различна ...

пс: дори ще си позволя да ви помоля всички които четете темата. Моля ви , след като отида и направя снимки на автокъщата и направя каквото мога за да ви покажа точно къде се случи, поне ако ви се наложи или изпадне повод опитайте да НЕ я препоръчате. Поставете се на мое място за момент. Разглеждате си ... връщате се до колата и няма антена. Ей богу, толкова пожелания Господ да ги поживи, тя хора не са и сънували, че е възможно да отнесът, колкото изядоха по пътя наобратно, докато единствената станция която ловях беше Хоризонт

пс2: моля ако има сърдити от първия ми пост да го преусмислят, крайната цел е съвсем различна ...

- Еди
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 09:33
- Модел на автомобила: Oldsmobil Bravada
- Контакти:

Дай им снимките и по възможност няма да стъпваме там.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

Колкото до антената - намерих ти една , точно като за теб : Fiesta/Focus Aerial with base - 9.99 лири + 2.10 лири доставка до България = 30 лв всичко.
А и ще имаш допълнителна "основа" за антенката.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ти па 30 кинта
В моргите е пълно с антени по колите,едва ли ще ти поискат и пари за това дори.
Преди време ходих в една морга за една гайка на задната ос на колелото,щото и бехме размазали резбата.Човека в моргата вика "ей ти там форд,ей ти една лула,иди си я свали и жив и здрав остани,пари неща,кога минаваш от тука да ме поздравяваш само"
В моргите е пълно с антени по колите,едва ли ще ти поискат и пари за това дори.
Преди време ходих в една морга за една гайка на задната ос на колелото,щото и бехме размазали резбата.Човека в моргата вика "ей ти там форд,ей ти една лула,иди си я свали и жив и здрав остани,пари неща,кога минаваш от тука да ме поздравяваш само"
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
стар веф! или нещо което има антенка (радиоприемник:)) малко запойка да са стабилизира и си готов... да не изглежда лъскава пръсни я с черен спрей и слушай радио 

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Екстра тунинг на чисто новата кола. ... Остава и с черен изолирбанд да я овърже и удоволствието ще е пълно...[RS]Coswort написа:стар веф! или нещо което има антенка (радиоприемник:)) малко запойка да са стабилизира и си готов... да не изглежда лъскава пръсни я с черен спрей и слушай радио

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Абе крадат ги деца, да ходят да играят на пръчки после. Пишлеметата толкова им е възпитанието. На служебната вече за 3-ти път я отнасят хлапетиите от квартала. Ако ги пипна ще им покажа как са наказвали учениците в килийните училища
щом нямат родители да ги контролират
А иначе първия път взех антена от автомограта а после намерих едни китайски по 5 лева в едно магазинче за тЮнинг аксесоари

А иначе първия път взех антена от автомограта а после намерих едни китайски по 5 лева в едно магазинче за тЮнинг аксесоари

-
- потребител
- Регистриран: 03 апр 2008, 21:50
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 TDCI
колега,
и аз имах подобен проблем - нямаше ми я антената, но пък основата й беше там. Решението ми беше лесно - от пазара в Русе - чисто нова китайска за 4 лева (заедно с 3-4 накрайника
).
така че ако и твоята основа си е непокътната - разходи се до някой пазар или магазин за авточасти
и аз имах подобен проблем - нямаше ми я антената, но пък основата й беше там. Решението ми беше лесно - от пазара в Русе - чисто нова китайска за 4 лева (заедно с 3-4 накрайника

така че ако и твоята основа си е непокътната - разходи се до някой пазар или магазин за авточасти