мондео
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2008, 19:06
- Модел на автомобила: МОНДЕО
- Status: Извън линия
мондео
здравейте приятели възникна ми един малък проблем ,днес като дадох контакт и започна да се върти перката на радиатора на студена кола и така целия ден давам контакт и перката запова да върти от какъв зор незнам неможе да от лепи стрелката на темперетурата .но не добре така да не изгори . ако може да ми дадете съвет от какво може да е ?
- malak_dic
- потребител
- Регистриран: 29 сеп 2007, 23:49
- Модел на автомобила: FORD MONDEO-1.8i 16V 115к.с 94г.
Re: мондео
Първо виж кабелите до перката да не са се опрели.Второ ако са нормални по трасето следва бушони,виж раздела кой беше за датчик вода.Трето датчика при контакт го пробвай със отверка или нещо подобно дали работи. Требе да работи иначе лошо.
Поздрави!!!

Карай Форд да си горд!!!
-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
Да не ти е включен климатика, нищо че не ти работи същия, т.е. нетрябва да ти свети зелената лампичка под надписа АС - врътката за степените на винтилатора. Има теми по въпроса.
Небойте се роби Спартак е с вас!
-
- потребител
- Регистриран: 08 окт 2006, 19:07
- Модел на автомобила: 2000 Mercedes S500
2006 Toyota Prius
1996 Toyota RAV4 - Местоположение: Бургас
Може да се е напукала изолацията на кабелите и да дават на късо - масов дефект на Мондео до 96-та година мисля. Аз смених всички кабели с кабели със силиконова изолация. Тези към вентилатора бяха особено зле.
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2008, 19:06
- Модел на автомобила: МОНДЕО
не климатика си е отделно не ми свети лампичката ,само когато работи и да кабелите са много зле бая са изгорели ,ше го карам така до понеделник говорил съм с един майстор да я види да провери тая схема и да каже да знам какво да правя да не избързвам да взимам датчика .благодаря за помоща
-
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2008, 16:36
- Модел на автомобила: ford
Провери си връзките към датчиците за температура.Двата.
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
И най-вече този за температура на антифриза. Когато се прецака или както казва georgiev7763 връзките към него, компа заработва в един вид авариен режим и включва веднага перката.georgiev7763 написа:Провери си връзките към датчиците за температура.Двата.