Книжка
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
- Status: Извън линия
- topeto
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2009, 15:28
- Модел на автомобила: ford
Re: Книжка
Нали знаете финансова криза аз имам книжка,но е за скутер и когато се явявах пред даи за листовките те бяха едни и същи за В и М само за М не трябваше да решавам последните 10 въпроса
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Много филми гледаш момче.
Защо първо не помислиш за последиците,които можеш да нанесеш върху хората с неправоспособното управление на автомобила си.....който много се различава от скутерчето ,с което ходиш на училище.
Глобата и административните наказания ще са най малкото.
И оправданието "нали знаете-финансова криза" не минава.Щом имаш пари да си купиш,ремонтираш и обслужваш автомобил не би трябвало да нямаш 300лв за един шофьорски курс.
Защо първо не помислиш за последиците,които можеш да нанесеш върху хората с неправоспособното управление на автомобила си.....който много се различава от скутерчето ,с което ходиш на училище.
Глобата и административните наказания ще са най малкото.
И оправданието "нали знаете-финансова криза" не минава.Щом имаш пари да си купиш,ремонтираш и обслужваш автомобил не би трябвало да нямаш 300лв за един шофьорски курс.
-
- потребител
- Регистриран: 09 юли 2009, 20:47
- Модел на автомобила: Fiesta
Глобата е малка,но дано да стане така че,на колкото е години нарушитела,толкова години затвор. 

- topeto
- потребител
след две седмици ми е изпита пред ДАИ и сравам правоспособен шофиор 

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ако през тези две седмици те хванат да караш, няма да има изпит.
И не пипай филтъра на колата на баща ти, че
.
Няма смисъл да пускаш една тема във всички раздели, не е желателно, и двете си ги дублирал.
И не пипай филтъра на колата на баща ти, че

Няма смисъл да пускаш една тема във всички раздели, не е желателно, и двете си ги дублирал.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- topeto
- потребител
Колата не е на баща ми а е лично моя 

- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Пусни си една нова тема - "Хора, бягайте от улицата, че съм неправоспособен, а излизам да карам!" и я ъп-вай всеки път като излизаш - да може ние да не сме наоколо!
По темата: Глобите наистина не са големи, но проблемите ако те хванат или сътвориш някоя простотия са много, ама много големи....и за теб и за родата. Колата не е като скутерчето....за разлика от него, тя тежи поне тон и е оръжие с което се нанасят много поражения....ако наистина е за две седмици цялата тая простотия, наистина не виждам за какво са ти тия галимации и циркове, дето ги правиш....няма да си по гъзар пред приятелчетата, а и да си...с кеф ако те знам бих писнала на куките, че те знам, че си с несъответстваща категория и караш....става идеално...Наскоро имах един такъв случай - моторист изпя на куките друг моторист, дето фърчеше без каска и на задна гума из столичен булевард....
По темата: Глобите наистина не са големи, но проблемите ако те хванат или сътвориш някоя простотия са много, ама много големи....и за теб и за родата. Колата не е като скутерчето....за разлика от него, тя тежи поне тон и е оръжие с което се нанасят много поражения....ако наистина е за две седмици цялата тая простотия, наистина не виждам за какво са ти тия галимации и циркове, дето ги правиш....няма да си по гъзар пред приятелчетата, а и да си...с кеф ако те знам бих писнала на куките, че те знам, че си с несъответстваща категория и караш....става идеално...Наскоро имах един такъв случай - моторист изпя на куките друг моторист, дето фърчеше без каска и на задна гума из столичен булевард....

Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника