Ford Mondeo 2002
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2011, 18:20
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
Ford Mondeo 2002
Здравейте, може би въпроса ми не е за точно тази секция, но не открих коя е най-правилната за това ви пиша тук.
Желая да си закупя Форд Мондео 2002 година и въпроса ми към вас е, дали си заслужава да си я закупя, защотото много хора ми казват, че била много чуплива. Двигателя й е 2000 кубика, 115 коня, Дизел, комби.
Благодаря ви за отделеното време и се извинявам още веднъж ако не съм уцелил правилното мястото за тази тема.
Очаквам вашите отговори.
Желая да си закупя Форд Мондео 2002 година и въпроса ми към вас е, дали си заслужава да си я закупя, защотото много хора ми казват, че била много чуплива. Двигателя й е 2000 кубика, 115 коня, Дизел, комби.
Благодаря ви за отделеното време и се извинявам още веднъж ако не съм уцелил правилното мястото за тази тема.
Очаквам вашите отговори.
-
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2007, 10:16
- Модел на автомобила: Мондео МК3, джия , дизел TDCI 115 кс
Re: Ford Mondeo 2002
Аз имам форд мондео комби TDCI 115 коня, /но от 2 месеца/ и досега не съм правил нищо по нея! Като изключим смяната на масло, филтри и т.н. /консумативи/.
- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
От 3 години карам карам колата от профила ми. Досега съм нямал някакви генерални проблеми. Сменях комплект съединител и маховик, скъпи са доста, така че си имай едно наум, ако там има нещо за смяна. 2.0 тдди мотора е здрав, не толкова капризен, колкото тдци(комън рейл), но малко по-шумен и може би с по-висок разход. Иначе колата си е добре, вози хубаво и стегнато, много стабилна, абе добра кола за каране, не мога грам да се оплача. Ако това, което го гледаш е читаво, не се колебай, няма да сбъркаш. Ако нещо конкретно те интересува, питай 

Който кара Форд е горд!
- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
според мен мондео мк3 е доста добре направена като цяло кола ,няма съществени проблеми .. с дизелите внимавай ,че са изтормозени и ако е комън рейл понякога инжекторите излизат за ремонт .. има такава тема потърси я